Пръскане срещу хлебарки във Вашия дом

100% унищожаване само с едно посещение

Нашата обработка против хлебарки на жилища дава почти 100% успеваемост още от първото третиране. Така дори клиентите ни, които са доста закъснели с обаждането забравят за проблема още на следващия ден. Случаите, в които се налага повторна обработка са единици и най-често са свързани с несполучливи опити за самостоятелно справяне с проблема, което води до резистентност (устойчивост срещу инсектициди) и съответно увеличаване на популацията.

Подготовка преди пръскането за хлебарки

Още по време на разговора за насрочване на час наш колега ще Ви разпита за проблема и местата, на които забелязвате хлебарките най-често. В случай, че хлебарките са кафяви и съответно се срещат в кухнята ще получите препоръка да освободите шкафовете от хранителни продукти и посуда, за да могат да бъдат третирани детайлно. В общия случай това е и единствената подготовка от Ваша страна, която бихме изискали.

Какво представлява пръскането против хлебарки?

Самото третиране срещу хлебарки винаги започва с разговор с клиента и кратък оглед за установяване вида, локализиране на гнездата и потенциалните местообитания на хлебарките. След което обработката започва. Третират се конкретни ключови места с индивидуално подбран инсектицид, който освен бърз нок-даун ефект притежава и остатъчен такъв. По предписание по време на обработката клиентът не трябва да присъства в помещението, което бива третирано. Обработката на жилище до 100 м2 обикновено трае 15 - 20 минути. Всички препарати, с които работим са разрешени от МЗ за употреба. Никой от тях не оставя каквато и да е миризма, не причинява дразнене и не е опасен за хора (дори за малки бебета) и животни.

Изисквания след пръскането за хлебарки

Около час след третирането клиентът може отново да ползва жилището си, като единственото изискване е да се проветри добре. Голяма част от третираните места в жилището са процепи, пукнатини и други такива, до които няма достъп. Така отстраняването на препарата е невъзможно и се гарантира остатъчния ефект. В случай, че бъдат третирани места, които подлежат на почистване преди да бъдат ползвани отново, то клиентът ще получи препоръка за това.

100% унищожаване само с едно посещение Без никаква остатъчна миризма Напълно безвредно Без карантинен период Остатъчен ефект до 1 година
Цени на нашите услуги
за 1 жилище
до 100 м2 / до 4 стаи
55 лв.
еднократна обработка

Гарантирано справяне с проблема на 100% само с ЕДНО посещение дори в най-тежките случаи.

от 2 до 5 жилища
до 100 м2 / до 4 стаи всяко
50 лв.
за всяко жилище

В случай, че в рамките на едно посещение се третират от 2 до 5 жилища, намиращи се в една сграда.

за 6 или повече жилища
до 100 м2 / до 4 стаи всяко
45 лв.
за всяко жилище

В случай, че в рамките на едно посещение се третират 6 или повече жилища, намиращи се в една сграда.

за по-големи жилища
над 100 м2 / над 4 стаи
Индивидуална оферта

За по-големи жилища като мезонети, вили, многоетажни къщи и други изготвяме индивидуална цена според спецификата и големината на обекта.

В случай, че заявите третиране на мазе и стълбище, заедно с всички апартаменти в една жилищна сграда ще получите и допълнителни отстъпки.

Вижте повече за борбата с хлебарки в това видео
Често задавани въпроси
Как да се отървем от хлебарките?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

"Хлебарките БГ" Ви предлага изпитан метод за борба с хлебарките, който решава проблема на 100% още в първите 24 часа. Поръчайте обработка при нас!

Ефикасно ли е пръскането против хлебарки?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. С едно пъскане се решава проблема в почти 100% от случаите. Освен това препаратът продължава да работи поне още няколко месеца, а така убива и яйцата.

Можем ли сами да се справим с хлебарките?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

И да, и не. Нерядко хората успяват сами да разрешат дребни проблеми с хлебарките със средства, които са за непрофесионална употреба. Често наблюдаваме обаче обратен ефект, който се е появил в следствие на неправилно третиране. Това води до резистентност и съответно бързо увеличаване на популациите.

Колко струва пръскане против хлебарки?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената за една обработка на жилище до 100 м2 е 55лв. За по-голям брой жилища третирани в рамките на едно посещение имаме и отстъпки. Така цената за жилище може да падне до 40лв. Можете да разгледате пълния ценоразпис на сайта ни.

Имаме малко бебе. Опасно ли е за него пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Препаратите, които използваме са напълно безвредни и безопасни за хора, включително и за малки бебета. Необходимо е след третирането да се изчака препаратът да изсъхне, а след това да се проветри добре.

Имаме домашни любимци. Опасно ли е за тях пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Препаратът е напълно безвреден за домашни любимци, освен ако те не са водни организми. В случай, че отглеждате риби или други водни организми е необходимо да уведомите оператора ни за това, да покриете аквариума и да спрете устройството за въздух.

Колко време отнема пръскането против хлебарки?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

За еднофамилно жилище обикновено са ни не обходими 15 - 20 минути. В случай, че площта е по-голяма - малко повече.

Има ли гаранция след обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

С много редки изключения проблемът с хлебарките се решава само с едно единствено третиране. Практиката ни показва, че обикновено поне година след пръскането не се срещат никакви хлебарки. Въпреки това гаранция не бихме могли да дадем, тъй като има много фактори, които биха могли да окажат негативно влияние (строителни дейности, проблем при съседите или други гнезда в сградата, пренасяне на нови индивиди с багаж). Вместо гаранция обаче по-скоро можем да предложим застраховка. В случай, че заявите две посещения през около 1 месец всяко, ние ще извършим безплатно третиране ако в следващите 6 месеца забележите жива хлебарка.

Имат ли остатъчна миризма препаратите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Никой от препаратите ни няма никаква миризма дори в момента на третирането.

Необходима ли е втора обработка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Проблемът с хлебарките се решава само с едно посещение в почти 100% от случаите.

Колко често трябва да се пръска против хлебарки?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Две обработки годишно гарантирано Ви предпазват от появата на хлебарки.

Съседите имат хлебарки, трябва ли да се притеснявам?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не се притеснявайте! Профилактичното третиране във Вашия дом със сигурност ще убива хлебарките, които биха могли да се преместят от съседите Ви. Въпреки това най-ефикасно би било да се извърши обработка и при съседите Ви.

Ще правим ремонт. Преди или след него да заявим обработка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Зависи. В случай, че има текущ проблем с хлебарките е най-добре да се направи незабавно, за да се избегне тяхното пренасяне когато ремонтът започне, като след приключването му би било добре да се третира още веднъж. В случай, че нямате текущ проблем, а търсите по-скоро превенция, то тогава е необходимо да се третира след като ремонтът приключи, за да се използва остатъчния ефект на препарата.

Какво е нужно да подготвим преди обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

В случай, че ги срещате в кухнята или на други места, където има открита храна или посуда е необходимо да се осигури възможност за опръскване като се премахнат храните и посудата.

А колко време след обработката не трябва да сме вкъщи?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

След пръскането може да излезете за час, а веднага щом се приберете е необходимо да проветрите добре.

Ще виждаме ли умрели хлебарки след третирането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Възможно е, но не е задължително. Често се случва хлебарките да умират по гнездата си или пък просто да бягат. Не е изключено обаче да виждате и умрели хлебарки.

Опитахме да пръскаме с какво ли не, но няма ефект. Какво да правим?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Разбираме, че хората опитват да се справят с проблема сами и това е добре. След първия неуспешен опит обаче е добре да се обърнете към специалист. Ако сте опитвали повече от веднъж и с повече от един вид препарат е възможно проблемът да се е увеличил и дори да е на лице устойчивост към инсектициди. В този случай не е изключено да се наложат две обработки. Въпреки всичко ние имаме решение във всяка ситуация.

Може би търсите?
Пръскане срещу хлебарки във входа, мазето и общите части Пръскане срещу хлебарки във входа, мазето и общите части

Пръскане с моторна пръскачка под високо налягане в мазето и стълбището на блока. 100% унищожаване на хлебарките само с едно посещение.

Google ревюта на Hlebarkite.BG
Пръскане против хлебарки - Хлебарките БГ
5.0
3 отзива в Google
5/5 звезди за Хлебарките бг
Препоръчвам! Съобразиха се с работния ми график и дойдоха вечерта след 20:00 без доплащане. Освен това след пръскането няма и следи от хлебарки, а бяха страшно много.
Илиана Димова коментира Хлебарките
Илиана Димова Mar 26, 2022
Дълго време се борихме с хлебарките и ставаха все повече. Решихме да потърсим професионална ДДД фирма и определено се преродихме. Момчето каза, че още на следващия ден ще изчезнат и че няма нужда от второ пръскане и наистина така се оказа. Ние не вярвахме и още ни е чудно как стана това, но определено препоръчваме. Хора, не се борете сами! При нас излезе много по-скъпо, а за времето, което изгубихме нямам какво да кажа
Kremena Dimova коментира Хлебарките
Kremena Dimova Dec 14, 2021
Професионално отношение, без миризма, без карантина. Много съм доволна и определено догодина ще си поръчам профилактична обработка, за да не се стига до голям проблем с хлебарките. Момчето каза, че 6 месеца ще изкара препарата без проблем.
Milena Saveva коментира Хлебарките
Milena Saveva Dec 7, 2021
Коректни, бързо реагираха и се справиха с проблема. Няма какво повече да искаме.
Maria Stefanova коментира Хлебарките
Maria Stefanova Dec 1, 2021