Пръскане срещу мухи

Ефект до 3 месеца Напълно безвредно Без остатъчна миризма Без напускане на помещението Моментален ефект Без карантинен период

Обработката, която предлагаме срещу мухи е възможно да се извърши само в закрити помещения. Причината е, че на открито ефектът би бил минимален и краткотраен. За сметка на това в закрити помещения едно третиране срещу мухи има остатъчен ефект около или повече от месец.

Какво представлява обработката срещу мухи?

Третирането се извършва чрез опръскване или намазване, което се определя на място според вида и особеностите на обекта. Понякога при необходимост се използва и комбиниран метод. Препаратите, които ползваме имат феромонов атрактант, който привлича мухите в малък радиус и ги кара да кацат по третираните повърхности. Непосредствено след кацането мухите умират като обикновено падат на земята по време на полет.

Къде се намазва / опръсква срещу мухи?

Повърхностите, които третираме са най-разнообразни като най-често се набляга на рамки на врати и прозорци, стени, ъгли на мебели и много други. Важно е да се отбележи, че при повърхности, които не са бели или пък са зацапани с домашен прах препаратът може да остави следи, които обаче лесно могат да бъдат почистени след като сезонът на мухите отмине.

Изисквания към клиента след третирането срещу мухи

Важно е също така да посочим и някои изисквания към клиента. За да бъде обработката ефективна и с дълъг остатъчен ефект е важно в третираните помещения да бъде ограничен достъпа на мухи до колкото е възможно. Казано с други думи е добре прозорците да бъдат замрежени, а за вратите да се използват ресни. Това е изключително важно, тъй като ако например имате постоянно отворена врата без ресни, то мухите ще имат лесен достъп и ще прииждат непрекъснато. В този случай тяхното нахлуване в помещението не може да бъде възпрепятствано, а веднъж нахлули те ще имат нужда от малко време, за да намерят отровната примамка и да умрат. Така за първите няколко минути след влитането в помещението те ще създават проблеми. Друго изискване е помещението да бъде добре климатизирано. Причината е, че при температури от над 27 - 28 градуса ефективността на препарата намалява.

Цени на нашите услуги
Пръскане / намазване в закрити помещения
до 100 м2
65 лв.
еднократна обработка

Обработка с препарат, който привлича мухите в малък радиус и ги убива веднага. Остатъчна активност около и над 1 месец.

Често задавани въпроси
Как да се отървем от мухите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ние от "Хлебарките БГ" предлагаме ефикасно решение срещу досадните мухи. Една обработка решава проблема за поне месец напред. Поръчайне обработка още сега по телефона или разгледайте нашия сайт за повече информация.

Колко време няма да имам мухи след пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

В случай, че спазите изискванията, които имаме към клиента едно третиране срещу мухи ще Ви предпазва около или дори повече от 1 месец. След като свойствата на препарата отслабнат видимо може да се повтори обработката.

Колко струва третирането срещу мухи?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената за една обработка срещу мухи в закрити помещения до 100 м2 е 65лв. В случай, че площта е по-голяма ще можем да изготвим индивидуална цена още при записването на часа за обработка.

Как се извършва третирането против мухи?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Нашата обработка включва различни методи. Така според вида на помещението третирането може да стане чрез намазване, опръскване или комбинирано. Местата, които се третират обикновено са такива предпочитани от мухите за почивка, а именно - рамки на прозорци и врати, ъгли на мебели, стени и др.

Има ли следи или миризма след обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

След обработката няма никаква миризма. Следи обаче обикновено остават. На бели и добре почистени повърхности почти не личи, но в случай, че има отлагания на домашен прах или повърхностите са по-тъмни цветове, то следите от третирането ще се забелязват. След приключване действието на препарата обаче те лесно могат да бъдат почистени дори само с влажна кърпа.

Колко време отнема обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Третирането против мухи в еднофамилно жилище обикновено отнема не повече от 15-20 минути. Въпреки това времето за обработка често зависи от спецификата на самото помещение.

Кога е необходима втора обработка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Последваща обработка срещу мухи може да се назначи по осмотрение на клиента. Веднага щом забележите, че ефективността от първото третиране е спаднала до незадоволителни нива можем да Ви посетим отново. Обикновено остатъчният ефект от третирането е около или дори над 1 месец. Така пресметнато 3-4 обработки в активния летен сезон са напълно достатъчни за решаване проблема изцяло.

Колко време след обработката не трябва да сме вкъщи?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Препаратите са напълно безвредни и нямат остатъчна миризма. При обработка по метода на намазването няма специфични изисквания за напускане на дома. В случай, че се ползва метода чрез опръскване обаче по изисквания е желателно да излезете за няколко минути или час, а след това да проветрите.

Може ли да се обработи срещу мухи на открито?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Не предлагаме обработка на открити помещения като веранди, дворове и други подобни. Причината е, че поради метеорологични причини (наличие на високи температури, дъжд, вятър) препаратите не биха били достатъчно ефективни. Освен това на открито има непрекъснат достъп на мухи от съседни имоти, което прави справянето с проблема невъзможно.

Какви са изискванията към клиента преди обработка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

За да бъде обработката ефективна и дълготрайна имаме някои изисквания. Едно от тях е в помещението температурите да не превишават 27-28 градуса, тъй като при такива температури препаратите стават неефективни, а другото е в случай, че вратите или прозорците са често отворени, то те да бъдат съответно замрежени или с ресни. Така ще предотвратим неконтролируемото влитане на нови и нови мухи.