ДДД услуги за бизнеса

Ние от "Хлебарките БГ" предлагаме една доста по-различна, по-комплексна и изключително качествена услуга по ДДД. В случай, че имате нужда от договор за ДДД не се колебайте да ни потърсите и гарантираме, че ще останете доволки както от цената, така и от това, което е включено в нея.

Колко струва ДДД услугата по договор?


Преди всичко е добре да се запознаем с обекта Ви. Ние ще дойдем да направим безплатен оглед на обекта и ще изготвим най-добрата оферта за Вас, която винаги е с ежемесечно посещение. Цената за обслужване зависи от вида на обекта и от неговата площ. В случай, че офертата Ви допада можем веднага да пристъпим към сключване на договора за ДДД. Нашият ДДД договор винаги идва с всички обработки включени в цената. При нас няма шанс да се наложи да доплащате в случай на възникване на някакъв проблем с вредител в бъдеще.

Какво всъщност представлява договорът за ДДД?


Нашият договор е напълно необвързващ за Вас и в случай че възникне необходимост той да бъде прекратен преждевременно - няма проблем, необходимо е просто да ни се обадите. Ние няма да гледаме датата на сключване, нито ще поискаме някакво обезщетение от Вас.
Договорът за ДДД като реквизити съдържа подробна информация за конкретния обект със своите адрес и площ, както и данни за фирмата на клиента. Той е важно изискване от страна на компетентните органи от РЗИ (бившето ХЕИ) за обекти като детски центрове, хотели и много други и от БАБХ (Агенцията по храните) за всички обекти свързани с хранителния бранш. Такива обекти могат да бъдат магазини, павилиони, ресторанти, супермаркети и др.

Договорът за ДДД винаги идва в комплект с дневник за ДДД и ежемесечни протоколи, които се изготвят и попълват от наш служител.

Какво представлява ДДД обработката?


За да гарантираме чистота от вредители, както и да осигуряваме всички необходими документи, които гарантират Вашата изрядност пред Агенцията по храните е необходимо да посещаваме обекта ежемесечно. В зависимост от сезона и нуждата на клиента се извършват третирания срещу хлебарки, бълхи, мухи, гризачи или други вредители. В едно посещение могат да бъдат извършени няколко различни обработки срещу различните вредители, което няма да повлияе на абонаментната такса. Посещенията се извършват в удобно за клиента време съобразено с вида на обекта и работното време. Обработките се извършват дискретно с препарати от висок клас, които са напълно безопасни за човека и не оставят никаква миризма след обработката. Освен това методите, с които работим за напълно разрешени за прилагане в присъствието на клиенти. В редки случаи могат да се наложат допълнителни мерки (само при някакъв проблем с конкретен вредител), които да наложат обработката да бъде извън работното време на обекта. При всички случаи ще извършим третиранията така, че да не нарушават комфорта Ви и да не възпрепрятстват работния процес.

Документи за ДДД

  • Задължителният протокол за ДДД, който е изготвен в съответствие с наредбата от 2018г;
  • Обработката се вписва в „Дневник за ДДД“;
  • Чек-лист за проверени и заредени дератизационни точки;
  • Фактура за плащане в брой, с карта или по банков път;
  • Освен тези документи проверяващите или Вашият одитор може да изискват и други документи, които ние винаги изготвяме безплатно и своевременно. В случай на такава необходимост трябва просто да ни уведомите.
Цени на нашите услуги
Цена за една обработка
след оглед по индивидуална оферта
25 лв.
от 25лв на месец

С включени всички документи, които се изискват от РЗИ (ХЕИ), БАБХ (агенцията по храните) и Вашите одитори. Пълна гаранция на обработките и фиксирана индивидуална цена.

Цената се изготвя по индивидуална оферта след оглед. Определената месечна такса винаги остава фиксирана с включени всички обработки и без никакви доплащания дори за второ посещение в рамките на месеца.

Често задавани въпроси
В какви бизнес обекти третираме?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ние от "Хлебарките БГ" можем да предложим обработки срещу вредители във всички видове бизнес обекти. Когато говорим за корпоративни клиенти и малки бизнеси като например: офиси, ресторанти, магазини, павилиони, складове, производства, хотели, детски центрове, училища и други подобни обекти обикновено третиранията се извършват на база договор за периодични ДДД обработки с включени редица документи към тях, но въпреки това предлагаме и еднократни обработки срещу битови и складови вредители.

Кои обекти са длъжни да имат сключен договор за ДДД?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Всички обекти, в които се предлагат, произвеждат или складират хранителни стоки са задължени от законодателството да имат сключен такъв договор за ДДД с фирма, която има разрешение от МЗ да извършва тези услуги. Наред с периодичните обработки законодателят изисква и определени документални процедури, с които ние сме наясно. Всички документи издадени и попълнени от нашата страна във Вашия обект подлежат на проверка от страна на агенцията по храните (БАБХ) и РЗИ (известно преди като ХЕИ). Освен в хранителните обекти има и други места, където наличието на договор за ДДД е реквизит. Такива например са обекти, които подлежат на качествен контрол от страна на одитор. Нерядко одиторите налагат сключването на договор с фирма за борба с вредители, като към него се изискват и редица други документи.

Каква е периодичността на обработките?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

В най-обичайния случай абонаментното ДДД обслужване включва ежемесечно посещение на търговския обект с цел мониторинг над наличието на вредители, профилактични третирания и допълнителни интензивни обработки при необходимост. Непосредствено след третирането се изготвят и всички необходими документи, които са: протокол за извършена ДДД обработка, чек лист за инспекция на дератизационни точки и попълване на дневник за ДДД мероприятия. В определени случаи може да има и още документи. 

Как и кога се извършват ДДД обработките?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Всички обработки се извършват дискретно и с разрешени за употреба препарати. В по-голямата си част методът на прилагане на препаратите не изисква прекъсване на работния процес, тъй като нямат никаква остатъчна миризма, напълно безвредни са и по никакъв начин не компрометират наличните в обекта храни. Въпреки това има определени обработки, които се извършват в свободни от хора помещения. В този случай третиранията стават преди началото или след края на работния ден.

Каква е цената на ДДД услугите по договор?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Само от 25,00лв на месец! Ценообразуването при бизнес клиенти винаги се прави след безплатен оглед на обекта. Вземайки предвид редица фактори наш колега ще изготви най-добрата оферта за Вас. Заплащането става месец за месец, като в много от случаите ако клиентът се съгласи с офертата, сключването на договора и извършването на първата обработка могат да се случат още по време на огледа. Така Вие ще бъдете защитени от вредители и ще имате пълния набор от документи веднага. Освен това ние няма да изискваме от Вас предплащане за бъдещи обработки. Необходимо е да заплатите само за първата такава, за която веднага ще получите фактура.

Какви гаранции даваме на клиентите по договор за ДДД?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Нашият договор за ДДД гарантира чистота от всички видове вредители в обекта Ви, а наред с това осигурява и всички необходими документи, които могат да изискват от Вас проверяващите органи или одиторът Ви. Наред с всичко това договорът, който ще Ви предложим е напълно необвързващ. Въпреки приетия за стандарт едногодишен период на договора, той може да бъде прекратен по абсолютно всяко време с предизвестие влизащо в сила веднага. В случай на едностранно прекратяване на договора от страна на клиента не се дължат никакви неустойки. Тези условия Ви дават 100% гъвкавост във всички сценарии. В допълнение към всичко това Вие получавате премиум обслужване, което включва безплатни допълнителни посещение в промеждутъка между две обработки. Това означава, че ако между регулярните третирания забележите вредител в обекта ние ще се отзовем възможно най-бързо и ще извършим колокото е необходимо на брой допълнителни обработки за наша сметка.

Признава ли се за разход на фирмата услугата по ДДД?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. За всяко третиране издаваме фактура, която можете да ползвате за разход. Фактурата може да бъде платена в брой, с карта или по банков път.

Какво се изисква от клиента за сключване на ДДД договор?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Необходимо е да ни предоставите просто булстат (ЕИК) на фирмата, а също така площ и адрес на обекта, който ще обработваме. Всички останали документални подробности са наша грижа. За самата обработка е необходим достъп до обекта, като не е необходимо да разместване или прибирате никакви вещи, техника или храни.

Има ли неустойки при прекратяване на ДДД договор?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Когато имате сключен договор за ДДД с "Хлебарките БГ" Вие можете да го прекратите предсрочно, по всяко време и БЕЗ никакви неустойки. Необходимо е просто да ни уведомите, че не желаете да ползвате повече нашите услуги по ДДД.

Google ревюта на Hlebarkite.BG
ДДД услуги за бизнеса - Хлебарките БГ
5.0
4 отзива в Google
5/5 звезди за Хлебарките бг
Имаме малък супермаркет и сме много доволни от обслужването на хлебаркитебг. Винаги са много любезни и вършат обработките дискретно. Цената им също беше по-добра от тази на други фирми, когато избирахме фирма.
 Иванка Ралчева коментира Хлебарките
Иванка Ралчева Apr 19, 2022
Имам договор за обработка на ресторант с Хлебарките и от както работим с тях се решиха всички проблеми. Налагало се е момчето да идва дори повторно, но не е искал втори път пари за месеца. Всички документи бяха изрядни при проверка от хеи и агенцията по храните и цената е добра.
Димитър Киров коментира Хлебарките
Димитър Киров Apr 16, 2022
Имаме малко магазинче за алкохол и цигари и ползваме услугите на Хлебарките БГ по изискванията от агенцията по храните. Много сме доволни от момчето, което ни обработва. Винаги е в удобен час, в който няма клиенти и освен това няма никакви доплащания.
Бай Иван коментира Хлебарките
Бай Иван Apr 15, 2022
Ползвам договор за ДДД от Хлебарките БГ и съм много доволен. Винаги на точната дата обработват и са любезни.
Nadezda Aleksandrova коментира Хлебарките
Nadezda Aleksandrova Apr 13, 2022