Обработка срещу гризачи във Вашия дом

Не е никак необичайно да срещнете мишка или плъх в дома си. В къщите и на приземни етажи в малките населени места това е изключително често явление особено през есента. Въпреки това обаче практиката показва, че не е невъзможно да срещнете гризач дори ако живеете в апартамент.

Къде гнездят гризачите?

В случай, че проблемът се намира в апартамент е важно да се отбележи, че проблемът вероятно се корени в мазето на сградата. Ако сте на по-висок или последен етаж не е изключено плъховете да идват и от пространството под покрива. Желателно е да се направи инспекция за наличието на гризачи на тези места и евентуално да се вземат мерки и там. Това е така защото третирането на апартамент при наличие на гнезда в други части на сградата може да не доведе до категорично справяне с проблема. Тук можете да научите повече за обработка срещу гризачи в мазето и общите части

Как третираме срещу гризачи?

Третирането срещу гризачи в жилища се извършва чрез залагане на отровни примамки. Те представляват антикоагулант от втори тип, който е най-силният и ефикасен метод познат до момента. Отровите имат атрактант, с който привличат гризачите в малък радиус карайки ги да ядат тях, а не други неща в дома. След консумация отнема поне 72 часа докато гризачите умрат, като обикновено загиват на открито докато бягат в търсене на кислород. Не е изключено да умрат и в закрити помещения, но благодарение на мумификанта в отровата тялото изсъхва много бързо и така предотвратява излъчването на неприятна миризма.

Залагането на отровни примамки е единственият ефикасен метод, с който разполагаме в борбата с гризачите.

Без никаква миризма Напълно безвредно С най-силните отрови Дълго остатъчно действие Без карантинен период
Цени на нашите услуги
за 1 жилище
до 100 м2 / до 4 стаи
55 лв.
еднократна обработка

Третиране чрез дискретно залагане на отровни примамки тип паста.

за по-големи жилища
над 100 м2 / над 4 стаи
Индивидуална оферта
Често задавани въпроси
Как да се справим с мишките / плъховете?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ние от "Хлебарките БГ" разполагаме с утвърден метод за борба с гризачи. Извършваме дератизация по метода на отровните примамки с професионален родентицид от най-висок клас. Често успяваме да се справим с проблема само с едно посещение.

Необходимо ли е второ посещение за дератизация?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Зависи. В апартаментите и другите типове жилища обикновено се справяме само с едно посещение. Въпреки това има много фактори най-вече свързани с помещенията около Вас, които биха повлияли на резултата.

Ефикасна ли е отровата за мишки / плъхове?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Отровите, с които работим са антикоагуланти от втори тип, които са с концентрация на отровното вещество разрешена само са професионална употреба. Казано с други думи - нашите отрови са около 2 пъти по-силни от тези, които са достъпни за обикновените потребители. Също така от ключово значение е начинът, по който се залагат примамките.

Има ли миризма след обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. По време и след третирането няма абсолютно никаква миризма, тъй като обработката се извършва чрез залагане на отровни примамки в отровни точки, а не чрез пръскане.

Веднага ли умират гризачите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Отровата е бавно действаща и това е умишлено. Резултат може да се очаква най-рано след 72 часа.

Трябва ли да подготвим нещо преди обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Не се изисква никаква подготовка от Ваша страна. Необходимо е само да ни посочите местата, където сте забелязали гризачи. Останалото е наша работа.

Може би търсите?
Обработка срещу гризачи във входа, общите части и мазето Обработка срещу гризачи във входа, общите части и мазето

Унищожаване на гризачите в мазето, стълбището и общите части на всички жилищни сгради. Ефикасна борба и в дворове, навеси, къщи и др.