Пръскане срещу лоша миризма

Напълно безвредно Без карантинен период Приятен остатъчен аромат Без отровни съставки С техника под високо налягане

В бита често се сблъскваме с неприятни миризми. За съжаление тяхното премахване невинаги е лесно и отнема много време докато лошите аромати изчезнат напълно. Ние от "Хлебарките БГ" обаче имаме решение на този проблем. Предлагаме изключително ефективна обработа срещу лоша миризма, която решава проблема изключително бързо и ефективно.

Как се борим с лошата миризма?

Третирането срещу лоша миризма се извършва със специална машина, която генерира студен аерозол съдържащ подходяща смес от синтетични и естествени етерични масла. Препаратът е напълно безвреден и не съдържа никакви отровни активни вещества. Генераторът ни за студен аерозол обаче насища въздуха и това налага отсъствието на клиента от помещението в следващите няколко часа.

Ефективна борба директно с източника

Различното при обезмирисителната обработка е, че вместо да замаскираме лошата миризма посредством ароматизанти ние я елиминираме на ниво източник. За целта е необходимо източникът да бъде известен и достъпен за опръскване. Освен самият източник се насища и въздуха в цялото помещение. След пръскането остава приятна лека миризма.

Къде може да се пръска срещу лоша миризма?

Пръскане срещу лоша миризма може да се приложи при почти всички видове източници. Лошите миризми, които най-често премахваме обикновено са съвразани с източници като урина, изпражнения, развалена храна, гниеща материя, химични разливи, мухъл, цигари и др. Обезмирисителна обработка често прилага в помещения, в които е имало наводнение, пожар или друго природно бедствие. Обезмирисяване може да се направи и при всякакви други отминали или настоящи източници на неприятна миризма.

Цени на нашите услуги
Обезмирисяване на закрито
до 100 м2
65 лв.
еднократна обработка

Обработка чрез генератор за студен аерозол под високо налягане.

Често задавани въпроси
Как да се отървем от лошата миризма?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ние от "Хлебарките БГ" се борим не само с битови вредители, но и с лоша миризма. Разполагаме с изключително ефикасен метод, който насища въздуха с препарат елиминиращ всички неприятни миризми на ниво източник.

Ефикасно ли е обезмирисяването?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Опитът ни показва, че почти всички лоши миризми се премахват изключително ефикасно само с едно посещение. Важно е обаче да се локализира източника.

Колко струва пръскането против лоша миризма?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Пръскането на едно помещение с площ до 100 м2 е 65лв. За по-големи помещения ще изготвим индивидуална цена за Вашия случай.

Вредно ли е пръскането против лоша миризма?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Третирането се извършва с неотровни препарати, които са напълно безвредни за хора и животни. Активните вещества в препаратите са етерични масла.

Какво трябва да направим преди обезмирисяването?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Необходимо е да се локализира източника на лоша миризма. По възможност би било добре той да бъде отстранен. В случай, че това е невъзможно можем да го опръскаме директно.