Пръскане срещу мравки в дома

Унищожаване само с 1 посещение Поразяване на скритите гнезда Без никаква остатъчна миризма Напълно безвредно Без карантинен период Остатъчен ефект до 1 година

Мравките са често срещан вредител в дома. Без значение дали живеете в къща или апартамент не е изключено да ги забелязвате понякога. Мравките изграждат гнездата си на скрити места. Обикновено в природата живеят под земята, но тъй като в дома това не е възможно, то те предпочитат места като первази, процепи или други строителни нередности.

Необходима информация от страна на клиента преди самата обработка

По време на посещението наш колега ще ви разпита за конкретните места, на които сте виждали мравки. Това е изключитено важна част от обработката, тъй като ще ни насочи къде биха могли да бъдат предполагаемите гнезда. Колкото повече конкретни места, на които сте виждали мравки посочите, толкова по-добре.

Как пръскаме срещу мравки?

Самата обработка представлява пръскане с инсектицид, който не оставя никаква миризма, но е възможно да остави бели следи по опръсканите места, които обаче се почистват лесно и то само с вода. По изисквания на производителя не трябва да присъствате в помещението докато трае обработката. Около час след това можете да се върнете в дома и да проветрите добре.

Резултат след пръскането за мравки

След обработката мравките ще умират постепенно. Често отнема известно време да бъде поразено цялото гнездо, за това не е изключено да виждате преминаващи индивиди в следващите няколко дни. Веднага щом видимо проблемът се реши можете да почистите опръсканите места, до които имате достъп. В методиката ни за обработка срещу мравки винаги се включва и третиране на места, до които нямате достъп. Така препаратът там ще остане и ще работи още дълго време. По този начин гарантираме остатъчния ефект и ефективното справяне с проблема само с едно посещение. Втора обработка обикновено не е необходима.

Цени на нашите услуги
за жилища и закрити помещения
до 100 м2 / до 4 стаи
55 лв.
еднократна обработка

Ефикасно третиране срещу мравки с гарантирано поразяване на цялата популация с една обработка.

за дворове и открити помещения
до 1 декар
95 лв.
еднократна обработка

Обработка срещу мравки на открито в навеси, дворове и други открити площи.

за други или по-големи площи
Индивидуална оферта
Често задавани въпроси
Как да се отъврем от мравките?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ние от "Хлебарките БГ" се справяме лесно и с мравките! Обработката, която предлагаме решава проблема бързо, а освен това гарантира и остатъчен ефект. Препаратите нямат остатъчна миризма и са напълно безвредни. За повече информация позвънете сега или разгледайте сайта ни.

Ефикасно ли е пръскането против мравки?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Препаратите, с които работим са от най-висок клас. Те предлагат изключително дълго остатъчно действие, а това комбинирано с изпитаната ни методика за третиране срещу мравки гарантира поразяване на гнездата и пълно справяне с проблема само за няколко дни. При мравките проблемът обикновено се решава само с едно посещение.

Каква е цената за пръскане срещу мравки?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената за една обработка на жилище до 100 м2 е 55лв. За по-голям брой жилища третирани в рамките на едно посещение имаме и отстъпки. Така цената за жилище може да бъде намалена до 45лв. Можете да разгледате пълния ценоразпис на сайта ни.

Колко време отнема едно пръскане срещу мравки?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Времето за обработка срещу мравки е различно в различните случаи. Възможно е да имаме нужда от повече време за откриване на потенциалните гнезда. Обикновено за еднофамилно жилище са ни необходими около 20 минути. За по-големи жилища - малко повече.

Имаме малко бебе. Опасно ли е за него пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Препаратите, които използваме са напълно безвредни и безопасни за хора, включително и за малки бебета. Необходимо е след третирането да се изчака опръсканите места да изсъхнат, а след това да се проветри добре. Обикновено е необходимо да напуснете дома само за 1 час.

Имаме домашни любимци. Опасно ли е за тях пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Препаратът е напълно безвреден за домашни любимци, освен ако те не са водни организми. В случай, че отглеждате риби или други водни организми е необходимо да уведомите оператора ни за това, да покриете аквариума и да спрете устройството за въздух. Обикновено е необходимо да напуснете дома само за 1 час.

Имат ли остатъчна миризма препаратите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Никой от препаратите ни няма никаква миризма дори в момента на третирането. Въпреки това е добре да излезете от дома за 1 час, а след като се приберете да проветрите добре.

Колко обработки са необходими за справяне с проблема?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Достатъчно е да Ви посетим само веднъж. Препаратът има дълго остатъчно действие и така работи поне няколко месеца след пръскането. Въпреки това има много фактори, които влияят. Често се случва нашествието на мравки да е от съседни помещения. В този случай ние не можем да ги спрем да идват към Вас, но тези които пристигат ще умират със сигурност.

Какво е нужно преди обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

От Ваша страна се изисква единствено да посочите с точност местата, на които сте срещали мравките. Това е от ключово значение за откриване на потенциалните гнезда и тяхното поразяване. В зависимост от локацията, на която сте ги виждали може да се наложи да премахнете хранителните продукти от даденото място, ако има такива, но това може да бъде уточнено на място.

Колко време след обработката не трябва да сме вкъщи?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

След пръскането може да излезете за час, а веднага щом се приберете е необходимо да проветрите добре. Препаратът няма никаква остатъчна миризма, но такива са изискванията за безопасност.