Пръскане срещу бълхи във Вашия дом

100% унищожаване на популацията Само с 1 - 2 посещения Напълно безвредно Без карантинен период Без никаква остатъчна миризма

Бълхите се пренасят изключително лесно и именно поради тази причина не е невъзможно да ги видите в дома си. Преди да се пристъпи към химична обработка срещу бълхи са нужни няколко действия от страна на клиента. На първо място е важно да се обърне внимание на домашните любимци, ако имате такива. Консултирайте се с ветеринар и вземете най-подходящите мерки по обезпаразитяването им. Непосредствено преди обработката също би било добре да минете килимите и пода на жилището с прахосмукачка. По този начин теренът ще бъде добре почистен и ще осигури по-добър контакт на препарата с пода, а съответно и с вредителите. В случай, че сте забелязали бълхи по дрехите си, то те следва да бъдат изпрани при температури над 60оС. В случай, че на определени места има струпване на повече багаж, то ще бъде необходимо да го раздигате и да осигурите максимален достъп до възможно най-голяма площ от пода.

Как извършваме обработката срещу бълхи?

Самата химична обработка включва третиране с инсектицид, който е одобрен от МЗ и е напълно безвреден и безопасен за хора и животни. Омокрят се пода, килимите, стените във височина до около метър, постелните принадлежности на домашните любимци, както и други ключови за бълхите места. Препаратите не оставят миризма, но е възможно да оставят леки бели следи, които се почистват изключително лесно.

Изисквания към клиента

Изисква се жилището да бъде освободено по време и след обработката. След пълното изсъхване на препарата (обикновено няколко часа) можете да се върнете в дома и да проветрите добре. Препоръчва се поне 24 часа да не се измива препарата, за да може да подейства, като на места, където нямате пряк достъп препаратът може да остане и доста по-дълго.

Втора обработка срещу бълхи

За съжаление при бълхите проблемът рядко се решава с едно посещение. Именно за това нашият оператор веднага ще Ви предложи второ посещение след около 14 дни. След първото пръскане се наблюдава частичен ефект още след минути. Цялостното справяне с проблема обаче е постепенно и отнема дни. Между първото и второто третиране е характерно да продължавате да наблюдавате живи индивиди. Това е така защото препаратите са с контактно действие и е необходимо бълхите да кацнат на опръскана площ, за да умрат. Именно за това предварителното разчистване и осигуряване на максимален достъп до всяко кътче е от ключово значение за бързото справяне с проблема. Второто пръскане вече в рамките на няколко дни ще порази всички останали възрастни индивиди, както и новоизлюпилите се такива. Трето посещение обикновено НЕ е необходимо. Има обаче някои редки случаи, в които това се налага и обикновено това се случва когато клиентът не е разчистил ненужните вежи и съответно достъпът по време на пръскането е  бил ограничен или когато е опитвал няколкократно да се справи сам с проблема, но без успех. При всички случаи обаче намираме начин да решим проблема с бълхите на 100%!

Цени на нашите услуги
за 1 жилище
до 100 м2 / до 4 стаи
65 лв.
еднократна обработка

Обработката срещу бълхи е необходимо да се повтори след около 14 дни.

за по-големи жилища
над 100 м2 / над 4 стаи
Индивидуална оферта
Вижте повече за борбата с бълхи в това видео
Често задавани въпроси
Как да се отървем от бълхите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ние от "Хлебарките БГ" убиваме и бълхи! Обработката, която предлагаме решава проблема с бълхите на 100% само с две посещения в рамките на две седмици. Препаратите нямат остатъчна миризма и са напълно безвредни. За повече информация позвънете сега или разгледайте сайта ни.

Ефикасно ли е пръскането против бълхи?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Използваме гама от препарати, които са от най-висок клас. Според характеристиките на обекта подбираме най-подходящата формулация на прерарат и го комбинираме с най-подходящата техника за конкретния случай. Това гарантира лесно справяне с проблема, дълъг остатъчен ефект и безопасност за клиента.

Можем ли сами да се справим с бълхите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не е невъзможно да се справите с проблема посредством непрофесионална обработка. В случай, че не успеете обаче Ви съветваме още след първия опит да се свържете с професионалист. Причината за това е, че обработка която е направена неправилен начин по-скоро би увеличила драстично проблема като спомогне за изграждане на инсектицидна резистентност у бълхите. Често наблюдаваме обратен ефект при неуспешни опити за самостоятелна борба, който значително затруднява в последствие нашата работа и би довело до необходимостта от по-голям брой посещения за изчистване на 100% от бълхите.

Колко струва пръскането против бълхи в едно жилище?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената за една обработка срещу бълхи на жилище до 100 м2 е 65лв. В случай, че жилището Ви е по-голямо ще изготвим индивидуална цена според площта. За други обекти като дворове, входове и т.н. можете да разгледате ценоразписа в сайта ни.

Имаме малко бебе. Опасно ли е за него пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Препаратите, които използваме са напълно безвредни и безопасни за хора, включително и за малки бебета. Необходимо е след третирането да се изчака опръсканите места да изсъхнат, а след това да се проветри добре.

Имаме домашни любимци. Опасно ли е за тях пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Препаратът е напълно безвреден за домашни любимци, освен ако те не са водни организми. В случай, че отглеждате риби или други водни организми е необходимо да уведомите оператора ни за това, да покриете аквариума и да спрете устройството за въздух.

Колко време отнема пръскането против бълхи в жилището?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Времето за обработка срещу бълхи е различно в различните случаи. Обикновено за еднофамилно жилище са ни необходими около 30 минути. За по-големи жилища - малко повече.

Има ли гаранция след обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

При бълхите дългосрочна гаранция не можем да дадем. Те са вредител, който се пренася лесно и не е изключено в бъдеще да пренесете вкъщи бълхи отново. В рамките на 2 третирания обаче (освен ако не е предварително договорено друго) ние се ангажираме да се справим на 100% с текущия проблем. Препаратите, които ползваме в жилищата обикновено имат няколко месеца остатъчен ефект, така че това ще Ви пази и в близките месеци. В най-общия случай това на практика означава, че почти цяла година не би трябвало да имате проблем, тъй като бълхите се срещат предимно лятото.

Имат ли остатъчна миризма препаратите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Обикновено не! В повечето случаи жилищата се третират с формулации на препарати, които не оставят никаква миризма. В редки ситуации обаче се налага използването на друг вид техника и други формулации, които се възможно да миришат. При всички случаи е необходимо няколко часа след обработката да проветрите жилището добре.

Необходима ли е втора обраротка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Бълхите са изключително упорит вредител. Заради бързият им цикъл на развитие и устойчивостта на индивидите в стадии ларва и какавида е необходимо да се третира два пъти през около две седмици. Няколко дни след втората обработка проблемът се решава на 100%.

Какво трябва да направим преди самата обработка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Има няколко стъпки, които клиентът трябва да предприеме. В случай, че имате ненужни вещи по пода или места със струпване на повече багажи е необходимо да ги раздигате, за да осигурите максимален достъп до по-голяма площ от пода. Преди самата обработка е добре да минете с прахосмукачка всички килими и другите настилки. В случай, че имате домашен любимец е изключително важно да се консултирате с ветеринар за обезпаразитяването му.

Колко време след обработката не трябва да сме вкъщи?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

По време на самата обработка и няколко часа след нея жилището трябва да е освободено от хора и животни. След изсъхването на препарата се проветрява добре.

Опитахме да пръскаме с какво ли не, но няма ефект. Какво да правим?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Разбираме, че хората опитват да се справят с проблема сами и това е добре. След първия неуспешен опит обаче е добре да се обърнете към специалист. Ако сте опитвали повече от веднъж и с повече от един вид препарат е възможно проблемът да се е увеличил и дори да е на лице устойчивост към инсектициди. В този случай не е изключено да се наложат повече обработки от обикновено. Въпреки това ние се ангажираме да решим проблема на изцяло.

Може би търсите?
Пръскане срещу бълхи в мазето и двора Пръскане срещу бълхи в мазето и двора

Третиране срещу бълхи в мазето, стълбището и общите части със специализирана техника. Изпитан метод с висока ефективност.