Кариери

Добро заплащане гъвкаво работно време бонуси добро отношение интересна среда възможност за кариерно развитие

В Хлебарките.БГ си търсим колега, който да се включи в дейността по борба с вредители. Позицията е подходяща както за хора без никакъв опит, така и за експерти в дейността.

В какво се състои работата?

Работата ни е динамична и интересна. Състои се в посещение на жилища и търговски обекти за извършване на обработки срещу хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, мухи, гризачи и други неприятели. Всички обработки се извършват с осигурена качествена екипировка, така че да гарантираме пълната безопасност за здравето ти. Работата ни също така е свързана и с доста шофиране. Най-често в града, но нерядко работният график ни насочва и към интересни по-малки населени места в много широк радиус около София, включително и в курорти. Това всъщност прави работата още по-интересна особено ако обичаш да шофираш и да посещаваш нови кътчета в България. Винаги измежду адресите остава време за обяд или кратка разходка из градчето, в което си днес.

Какъв е работният график?

4-дневна работна седмица! Да, работи се само 4 дни в седмицата по 10 часа всеки. Тъй като не всички работи дни са пълни често ще работиш дори по-малко часове. Ние никога не гоним определени часове дневна норма, така че в случай, че си свършил възложената работа по-рано си свободен да се прибереш вкъщи. Работата е напълно подходяща и за студенти. По отношение на отпуските - няма проблем! Дори в силно активния летен сезон ще намерим възможност да те пуснем за някое друго море. Зимата от своя страна работата е значително по-малко, така че ще имаш повече свободно време.

В случай че кандидатстваш при нас като втора работа, то тогава графикът е абсолютно либерален и можеш сам да решиш в кои дни и часове да работиш. Там заплащането е въз основа на заетостта.

Какви са изискванията за кандидатстване?

Първото нещо на което държим е усмивката и отношението към клиента. Тези неща са изключително важни за нас! Формалните изисквания иначе са следните:
- Завършено минимум средно образование;
- Шофьорска книжка категория Б с добри шофьорски умения;
- Владеене на поне малко английски език (не е задължително, но ще се счита за предимство);
- Желание за работа на ненормирано работно време (графика определяш сам).
Кандидатите, които имат сертификат за преминат курс за "изпълнител ДДД" ще се разглеждат с предимство. В случай, че не си карал курса и те изберем - ние ще те запишем и ще покрием всички разходи по него. Това обаче може да забави встъпването ти в длъжност, тъй като курса се провежда едва няколко пъти годишно, а без него няма да можеш да извършваш ДДД дейности - така е по закон.

Какво предлагаме в замяна на твоя труд?

Както казахме по-горе много държим на усмивката и доброто отношение. Това е гарантирано и от наша страна. Ако трябва да обобщим предимствата от работата при нас, то можем да ги изредим така:
- Възможност за кариерно развитие като експерт;
- Свобода при изготвяне на работния график и отсъствия от работа;
- Висок процент от оборота при по-натоварен график (но никога повече от 160 часа месечно);
- Бонуси.

В случай, че желаете да кандидатствате можете да изпратите Вашето CV на e-mail: hlebarkitebgood@gmail.com