Пръскане срещу бълхи в мазето и двора

Само с 1-2 посещения Напълно безвредно Без карантина в стълбището Със специализирана техника

Бълхите най-често се срещат в мазетата на жилищни сгради и в дворовете. В самите дворове обикновено предпочитат да се укриват в места като навеси, места за складиране на дървен материал, гаражи, допълнителни пристройки и други места осигуряващи укритие и защита. В мазетата пък обикновено предпочитат части, които са с по-голяма концентрация на багаж или боклуци и едновременно с това с по-голяма влажност и защитеност.

Изисквания към клиента преди пръскане срещу бълхи

Преди самата обработка е изключително важно да осигурите максимален достъп до всички кътчета на помещението. Говорейки за подземия на блокове и кооперации това означава, че е необходимо да се отворят максимално много мазета и съответно да се разчистят максимално добре ненужните вещи. Изключително важно е препаратът да проникне навсякъде, тъй като леталния ефект за бълхите идва от прекия им контакт с него. Пръскането обикновено се прави с моторна пръскачка, която разпръсква фино препарата под много високо налягане, което спомага достигането му навсякъде. В случай че има бездомни животни в подземието е необходимо те да бъдат изведени от там. В дългосрочен план пък е важно да се вземат мерки за ограничаване достъпа им до там чрез замрежване на прозорците и отстраняване на евентуални строителни дефекти в подземието, които биха били входна врата за бълхите отново. След пръскането се поставя информационна табелка да не се влиза в мазето в следващите 24 часа.

Пръскане и на стълбището срещу бълхи

При наличие на бълхи на стълбището се прави третиране с ръчна пръскачка по метод който е безопасен за хората и няма остатъчна миризма. Не се налага пълно ограничаване на достъпа, но не е желателно да се преминава през опръсканите площадки за около 20-30 минути.

Бълхи в двора, под навеса, в допълнителните пристройки и на други открити места

Говорейки за дворове, навеси, допълнителни пристройки и други такива помещения въпросът с осигуряването на достъп отново е от ключово значение. В случай на големи струпища на багаж, боклуци или дървесина ще е необходимо тяхното раздигане, за да се гарантира, че прарарата ще проникне навсякъде. Разбираме, че понякога това не е лесна задача, но е от ключово значение за пълното справяне с проблема. Според спецификата на различните обекти нашият оператор ще подбере на място най-правилната техника в комбинация с най-правилната формулация на препарат. В зависимост от това достъпът до съответните помещения ще бъде ограничен или за час-два, или за 24 часа.

Колко пъти се пръска за бълхи?

За съжаление при бълхите проблемът рядко се решава с едно посещение. Именно за това нашият оператор веднага ще Ви предложи второ посещение след около 14 дни. След първото пръскане се наблюдава частичен ефект още след минути. Цялостното справяне с проблема обаче е постепенно и отнема дни. Между първото и второто третиране е характерно да продължавате да наблюдавате живи индивиди. Това е така защото препаратите са с контактно действие и е необходимо бълхите да кацнат на опръскана площ, за да умрат. Именно за това предварителното разчистване и осигуряване на максимален достъп до всяко кътче е от ключово значение за бързото справяне с проблема. Второто пръскане вече в рамките на няколко дни ще порази всички останали възрастни индивиди, както и новоизлюпилите се такива. Трето посещение обикновено НЕ е необходимо. Има обаче някои редки случаи, в които това се налага и обикновено това се случва когато клиентът не е разчистил ненужните вежи и съответно достъпът по време на пръскането е  бил ограничен или когато е опитвал няколкократно да се справи сам с проблема, но без успех. При всички случаи обаче намираме начин да решим проблема с бълхите на 100%!

Цени на нашите услуги
за дворове, навеси и открити площи
до 1 декар
95 лв.
еднократна обработка

Ефикасно пръскане против бълхи с разрешени и безвредни препарати. Необходими са две обработки през 14 дни.

за мазе и стълбище
в сгради до 8 етажа
95 лв.
еднократна обработка

Ефикасно пръскане против бълхи с разрешени и безвредни препарати. Необходими са две обработки през 14 дни.

ПАКЕТ бълхи + гризачи
в сгради до 8 етажа
125 лв.
еднократна обработка

ПАКЕТ ефикасно пръскане против бълхи на мазе и стълбище + залагане на отровни примамки срещу мишки и плъхове в мазето.

за по-високи сгради
доплащане
10 лв.
за всеки следващ етаж
Често задавани въпроси
Как да се отървем от бълхите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ние от "Хлебарките БГ" убиваме и бълхи! Обработката, която предлагаме решава проблема с бълхите на 100% само с две посещения в рамките на две седмици. Препаратите нямат остатъчна миризма и са напълно безвредни. За повече информация позвънете сега или разгледайте сайта ни.
 

Ефикасно ли е пръскането против бълхи?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Използваме гама от препарати, които са от най-висок клас. Според характеристиките на обекта подбираме най-подходящата формулация на прерарат и го комбинираме с най-подходящата техника за конкретния случай. Това гарантира лесно справяне с проблема, дълъг остатъчен ефект и безопасност за клиента.
 

Можем ли сами да се справим с бълхите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не е невъзможно да се справите с проблема посредством непрофесионална обработка. В случай, че не успеете обаче Ви съветваме още след първия опит да се свържете с професионалист. Причината за това е, че обработка която е направена неправилен начин по-скоро би увеличила драстично проблема като спомогне за изграждане на инсектицидна резистентност у бълхите. Често наблюдаваме обратен ефект при неуспешни опити за самостоятелна борба, който значително затруднява в последствие нашата работа и би довело до необходимостта от по-голям брой посещения за изчистване на 100% от бълхите.
 

Колко струва пръскане против бълхи в блока?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената за обработка на мазе и стълбище в сгради до 8 етажа е 85лв. За всеки следващ етаж се доплаща 10лв на етаж. За повече информация можете да разгледате подробния ценоразпис на сайта ни.
 

Колко струва пръскане против бълхи на двора, навеса и т.н.?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената тук се определя на място според спецификата на обекта и избрания метод. По телефона обаче нашият оператор ще Ви разпита за самия обект, за да Ви ориентира приблизително в какъв диапазон би била цената на обработката. Стартовата цена при такива помещения е 65лв.
 

Колко време отнема пръскането на мазето и стълбището?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Времето за една обработка зависи от много фактори. В общия случай третирането на мазето и стълбището на 8-етажна сграда отнема около 30-40 минути.
 

Ще мирише ли след пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Зависи от избрания метод на работа, който се определя от спецификата на помещението, което ще се третира. При третиране на мазета и открити площи е характерна остатъчна миризма. Когато се третират стълбищни клетки и жилищни сгради се подбира друг метод, който не мирише.

Необходима ли е втора обраротка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Бълхите са изключително упорит вредител. Заради бързият им цикъл на развитие и устойчивостта на индивидите в стадии ларва и какавида е необходимо да се третира два пъти през около две седмици. Няколко дни след втората обработка проблемът се решава на 100%.
 

Има ли гаранция след обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

При бълхите дългосрочна гаранция не можем да дадем. Те са вредител, който се пренася лесно и не е изключено в бъдеще да пренесете вкъщи бълхи отново. В рамките на 2 третирания обаче (освен ако не е предварително договорено друго) ние се ангажираме да се справим на 100% с текущия проблем. Препаратите, които ползваме в жилищата обикновено имат няколко месеца остатъчен ефект, така че това ще Ви пази и в близките месеци. В най-общия случай това на практика означава, че почти цяла година не би трябвало да имате проблем, тъй като бълхите се срещат предимно лятото.
 

Трябва ли да се отварят всички помещения в мазето?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Разбираме, че отварянето на всички помещения едновременно е много трудна задача. Въпреки това е необходимо да отворите максимален брой помещения, за да имаме максимален достъп да всяко потенциално гнездо на бълхи. Само така ще се справим с проблема успешно.
 

Има ли карантинен период след пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

В мазета на сгради се подбира метод, който по предписание изисква да се ограничи достъпа на хора за 24 часа. В други помещения карантинният период може да бъде намален до час-два. Това зависи от избрания метод и спецификата на обекта и ще Ви бъде разяснено на място.
 

Какво трябва да направим преди самата обработка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Необходимо е да раздигате всички ненужни вещи, боклуци и струпища от багаж. Достъпът до всяко кътче е от ключово значение тук. Също така е необходимо да изведете домашните любимци и бездомните животни от помещенията, които ще се третират. За предотвратяване на нов пик на развитие на бълхите е добре да се вземат ветеринатрни мерки за обезпаразитяване и на самите животни.
 

Опитахме да пръскаме с какво ли не, но няма ефект. Какво да правим?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Разбираме, че хората опитват да се справят с проблема сами и това е добре. След първия неуспешен опит обаче е добре да се обърнете към специалист. Ако сте опитвали повече от веднъж и с повече от един вид препарат е възможно проблемът да се е увеличил и дори да е на лице устойчивост към инсектициди. В този случай не е изключено да се наложат повече обработки от обикновено. Въпреки това ние се ангажираме да решим проблема на изцяло.

Може би търсите?
Пръскане срещу бълхи във Вашия дом Пръскане срещу бълхи във Вашия дом

Ефикасно пръскане против бълхи в закрити помещения. Унищожаваме както възрастните индивиди, така и яйцата им без остатъчна миризма или следи.