Запознай се с нас Хлебарките БГ

Ние от "Хлебарките БГ" сме екип от млади експерти по борба с вредители. Разработихме уникален метод за 100% гарантирано унищожаване на хлебарките само с една обработа. От там произлиза и нашето име. Хлебарките са нашата визитна картичка, но те далеч не са единствените вредители, които унищожаваме от раз. Ние от hlebarkite.bg прилагаме и уникален метод за унищожаване на дървеници със студен аерозол под високо налягане. Уменията ни обаче не свършват до тук. Предлагаме и изключително ефикасни обработки срещу бълхи, мравки, кърлежи, мухи, змии, мишки и плъхове. В допълнение към това можете да се възползвате и от услугата ни по обезмирисяване (борба с лоша миризма), която е нова на българския пазар. Всички обработки извършваме с одобрени от МЗ препарати. Фирмата ни е лицензирана и е под строгия надзор на РЗИ.

Екипите на "Хлебарките БГ" посещават адреси в цяла София, а също така оперираме и на териториите на следните области: Пловдив (Асеновград, Карлово, Хисаря и др.), Пазарджик (Велинград, Панагюрище, Пещера и др.), Стара Загора (Казанлък, Павел Баня, Чирпан и др.), София-област (Костинброд, Сливница, Драгоман, Костенец, Долна Баня, Самоков, Боровец, Пирдоп, Ихтиман и др.), Кюстендил (Бобов Дол, Дупница, Сапарева Баня и др.), Перник (Трън, Радомир и др.) , Благоевград, Бургас (Несебър, Карнобат, Приморско), Сливен (Нова Загора, Твърдица), Ямбол (Елхово). В смолянска област можем да предложим услугите си в Девин, Пампорово и Чепеларе. В голяма част от посочените градове НЕ начисляваме такса за транспорт, а там където е необходимо да се начисли такава, то тя е равностойна на действителния разход на гориво, който се налага да направим, за да достигнем до Вас. В "Хлебарките БГ" имаме правило, че никой клиент е е твърде далеч от екипите ни, за това в случай, че се намирате в обслужваните от нас области, дори на часове път да сте от областния център не се колебайте да ни потърсите. Винаги ще намерим време и начин да достигнем до Вас и да Ви съдействаме в борбата с неприятелите.

При нас, в "Хлебарките БГ" най-важното нещо са служителите. Те са най-голямата ни инвестиция и именно за това никога не спираме да мислим за тях и да се вслушваме в съветите им. Така успяваме да обменяме опит, идеи и да се учим един друг. Това от своя страна ни помага да отговорим на най-актуалните тенденции в бранша и така винаги имаме адекватни решения в борбата с вредителите.

Повечето ДДД фирми на пазара са основно ориентирани в услуги за бизнеса. При нас акцентът е по-скоро върху отделния човек имащ нужда от помощ вкъщи, но въпреки това обслужваме и голям брой търговски обекти. Политиката ни по отношение на бизнес клиентите също се откроява като иновативна. Всички наши бизнес клиенти, които имат сключен договор с нашата фирма за Дезинфекция, Дезинсецкия, Дератизация и Дезакаризация гарантирано получават пълен пакет от обслужване. Наясно сме, че всички хранителни бизнеси в България са задължение да сключат Договор и да получават регулярно изрядни документи по ДДД, които се изискват от БАБХ (Агенцията за безопасност на храните) и РЗИ (бившето ХЕИ) и именно това задължение е основният им мотив да потърсят услугите на ДДД фирма. Осигуряването на тези документи за нас е лесна работа, но основната ни грижа се основава на това да пазим обектите чисти от вредители. Именно за това всеки собственик и клиент на обект, който има сключен договор с "Хлебарките БГ" може да бъде 100% сигурен, че обектът се поддържа чист от вредни насекоми и гризачи. Нашият устрем към качествени ДДД услуги в хранителния сектор произхожда от там, че именно нашите деца са клиенти на този бранш и наличието на вредители в тези обекти е не просто неприятно, а и недопустимо. Вземането на превантивни мерки с ежемесечна честота във всеки един хранителен обект е стандарт, който ние от "Хлебарките БГ" се стараем с всички сили да наложим на пазара като единствен приемлив такъв. Практиката ни показва, че 100% чистота от насекоми и гризачи в хранителните обекти може да се  осъществи само и единствено с ежемесечни ДДД мероприятия, строг мониторинг, даване на пълна гаранция и готовност за светкавична реакция при нужда.

Професионална борба с вредители от Hlebarkite.BG