Професионална дезинфекция

Почистването и дезинфекцията са неща, които всеки от нас извършва ежедневно в бита по един или друг начин. Има обаче ситуации, в които за ефикасна дезинфекция е необходима професионална намеса. Това най-често се налага в помещения след наводнение или други природни бедствия, в помещения след прекарани тежки инфекциозни заболявания и други.

Професионална дезинфекция чрез опръскване

Методът за дезинфекция, който предлагаме е чрез опръскване със специализирана техника. Препаратите, с които работим осигуряват ефикасно бактерицидно, вирусоцидно и фунгицидно действие. Едно третиране осигурява 100% елиминиране на бактерии, вируси (включително коронавирус COVID19), фунги и други болестотворни микроорганизми.

Колко време е необходимо за качествена дезинфекция?

Времето за извършване на дезинфекция е различно в различните видове обекти. То може да трае от няколко минути до час. Техниката ни позволява оптимално омокряне на повърхностите, така че да гарантира необходимаото време за експозиция на препарата, което е 30 минути. След третирането помещението се налага да остане свободно от хора за поне още няколко часа. Препаратите, които използваме са на хлорна основа и често могат да имат задушлива миризма. Именно за това се налага да изчакате преди да се върнете в помещението отново.

Със специализирана техника Моментален ефект Обхваща COVID19
Цени на нашите услуги
за закрити помещения
до 100 м2
65 лв.
еднократна обработка
Често задавани въпроси
Как се прави дезинфекция?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Всички ние правим дезинфекция ежедневно по един или друг начин. Мерките, които взимаме обикновено са напълно достатъчни и не изискват професионална намеса освен в по-особени случаи като например след прекарано тежко инфекциозно заболяване, смърт, наводнения или други природни бедствия. В тези случаи ние от "Хлебарките БГ" можем да бъдем полезни.

Колко струва професионална дезинфекция?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената ни за професионална дезинфекция е 65лв за помещения до 100 м2. Извършва се със специализирана техника гарантираща проникването на препарата навсякъде.

Колко често е необходимо да се прави професионална дезинфекция?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Професионална дезинфекция се прави само в случай на конкретна нужда. Не е необходимо да се повтаря периодично. Важно е обаче да дезинфекцирате сами редовно с познатите на пазара препарати за непрофесионална употреба.

Колко време отнема професионалната дезинфекция?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

В зависимост от помещението времетраенето на обработката е около 10-15 минути за еднофамилно жилище. За по-големи помещения - повече.