Професионална дезинфекция

Със специализирана техника Моментален ефект

Почистването и дезинфекцията са неща, които всеки от нас извършва ежедневно в бита по един или друг начин. Има обаче ситуации, в които за ефикасна дезинфекция е необходима професионална намеса. Това най-често се налага в помещения след наводнение или други природни бедствия, в помещения след прекарани тежки инфекциозни заболявания и други.

Професионална дезинфекция чрез опръскване

Методът за дезинфекция, който предлагаме е чрез опръскване със специализирана техника. Препаратите, с които работим осигуряват ефикасно бактерицидно, вирусоцидно и фунгицидно действие. Едно третиране осигурява 100% елиминиране на бактерии, вируси, фунги и други болестотворни микроорганизми.

Колко време е необходимо за качествена дезинфекция?

Времето за извършване на дезинфекция е различно в различните видове обекти. То може да трае от няколко минути до час. Техниката ни позволява оптимално омокряне на повърхностите, така че да гарантира необходимаото време за експозиция на препарата, което е 30 минути. След третирането помещението се налага да остане свободно от хора за поне още няколко часа. Препаратите, които използваме са на хлорна основа и често могат да имат задушлива миризма. Именно за това се налага да изчакате преди да се върнете в помещението отново.

Цени на нашите услуги
за закрити помещения
до 100 м2
65 лв.
еднократна обработка
Често задавани въпроси
Как се прави дезинфекция?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Всички ние правим дезинфекция ежедневно по един или друг начин. Мерките, които взимаме обикновено са напълно достатъчни и не изискват професионална намеса освен в по-особени случаи като например след прекарано тежко инфекциозно заболяване, смърт, наводнения или други природни бедствия. В тези случаи ние от "Хлебарките БГ" можем да бъдем полезни.

Колко струва професионална дезинфекция?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената ни за професионална дезинфекция е 65лв за помещения до 100 м2. Извършва се със специализирана техника гарантираща проникването на препарата навсякъде.

Колко често е необходимо да се прави професионална дезинфекция?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Професионална дезинфекция се прави само в случай на конкретна нужда. Не е необходимо да се повтаря периодично. Важно е обаче да дезинфекцирате сами редовно с познатите на пазара препарати за непрофесионална употреба.

Колко време отнема професионалната дезинфекция?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

В зависимост от помещението времетраенето на обработката е около 10-15 минути за еднофамилно жилище. За по-големи помещения - повече.