Пръскане срещу хлебарки във входа, мазето и общите части

В мазетата, стълбищата, подпокривните пространства и в другите общи части на сградите обикновено се откриват ориенталски или американски хлебарки. Те са сред по-едрите индивиди и това ги прави доста по-лесно забележими. Нашата услуга предлага 100% решение на проблема само с едно единствено посещение. Резултатът е видим още на следващия ден и не се налага да Ви посещаваме повторно или да сключваме каквито и да е договори за периодични посещения.

С каква техника се пръскат входа и мазетата за хлебарки?

Техниката, с която обработваме се избира според площта и спецификата на обекта. Когато става въпрос за мазе и стълбище на жилищна сграда в най-общия случай мазетата се третират с моторна пръскачка, която изпръсква препарата под фина капка и много високо налягане, което гарантира, че той ще достигне дори до най-скритите места. В отделни случаи мазетата или части от тях могат да бъдат третирани и с ръчна пръскачка или пък с машина за студен аерозол. При всички случаи обаче след третирането се ограничава достъпа до подземията за 24 часа, като за целта веднага след третирането поставяме голяма бележка на вратата към мазетата с точните дати и часове на обработката, името на препарата и телефон за въпроси. Така всички съседи в сградата ще бъдат информирани и защитени. Стълбищните клетки пък се третират по метод, който е напълно безвреден, няма остатъчна миризма и не налага ограничаване достъпа на живущите в сградата. Така веднага след обработката можете да преминавате по стълбите свободно.

Хлебарки под покривното пространство

Таванските помещения и подпокривните пространства също могат да бъдат обект на нападение от хлебарки понякога. За да извършим обаче ефективна обработка там е важно да има правостоящ достъп за човек. За съжаление не можем да предложим обработка в помещение без необходимата височина за правостоящ достъп.

А ако имаме хлебарки и в апартамента?

Обработката на общите части срещу хлебарки унищожава тяхните гнезда и пази от повторното им загнездване в близките месеци. Важно е тук да се поясни обаче, че ако имате проблем с хлебарките в един или няколко апартамента в сградата, то третирането на входа, мазето и общите части няма да повлияе на проблема в апартамента. Иначе казано - пръскането на входа решава само проблемите във входа. Това третиране не би повлияло при наличието на евентуални гнезда в самите апартаменти. В този случай ние предлагаме освен третиране на общите части да се извърши и пръскане на апартамента против хлебарки.

Комбинирана обработка срещу хлебарки и гризачи

Към третирането на жилищния вход срещу хлебарки препоръчваме профилактично да се извърши и обработа срещу мишки и плъхове. Мазетата често са местообитания за сивия плъх и домашната мишка. В случай, че двете обработки се извършат в рамките на едно посещение ще получите отстъпка от общата цена. 

След третирането ще получите документ с пълна информация за ценообразуването, използваните препарати и мерките за безопасност.

100% унищожаване само с едно посещение Напълно безвредно Без карантина в стълбището Със специализирана техника
Цени на нашите услуги
за мазе и стълбище
в сгради до 8 етажа
95 лв.
еднократна обработка

Ефикасно пръскане против хлебарки на мазето, стълбището и други общи части. Остатъчен ефект до 1 година.

ПАКЕТ хлебарки + гризачи
в сгради до 8 етажа
125 лв.
еднократна обработка

ПАКЕТ ефикасно пръскане против хлебарки на мазе и стълбище + залагане на отровни примамки срещу мишки и плъхове в мазето.

за по-високи сгради
доплащане
10 лв.
за всеки следващ етаж
за тавански помещения*
доплащане
25 лв.
еднократна обработка

*Таванското помещение може да се включи към обработката само в случай, че има достъп на правостоящ човек.

В случай, че заявите третиране на мазе и стълбище, заедно с всички апартаменти в една жилищна сграда ще получите и допълнителни отстъпки.

Често задавани въпроси
Как да се отървем от хлебарките във входа и общите части?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

"Хлебарките БГ" Ви предлага професионална обработка срещу черни и кафяви хлебарки в мазето, стълбището, общите части и таванските помещения. Ние решаваме проблема само с едно единствено посещение.

Ефикасно ли е пръскането против хлебарки?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. С едно пъскане се решава проблема в почти 100% от случаите. Освен бърз нок-даун ефект обработката ни предлага и дълъг остатъчен такъв. Така дори след месеци да има ново нападение на хлебарки, то те ще умират веднага.

Можем ли сами да се справим с хлебарките?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

И да, и не. Нерядко хората успяват сами да разрешат дребни проблеми с хлебарките със средства, които са за непрофесионална употреба. Често наблюдаваме обаче обратен ефект, който се е появил в следствие на неправилно третиране. Това води до резистентност и съответно бързо увеличаване на популациите.

Ще изчезнат ли хлебарките в апартамента ми ако напръскаме входа?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Третирането на входа, мазето и другите общи части решава на 100% проблема с хлебарките на всички третирани места. В случай, че имате хлебарки в апартамента си обаче това няма да повлияе на тях. В този случай се нуждаете от пръскане в апартамента, което също предлагаме.

Колко струва пръскане против хлебарки в блока?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената за обработка на мазе и стълбище в сгради до 8 етажа е 95лв. За всеки следващ етаж се доплаща 10лв на етаж. Важното тук е, че ние решаваме проблема само с едно посещение, така че няма да се налага да заплащате втори път за един и същи проблем. За повече информация можете да разгледате подробния ценоразпис в сайта ни.

Колко време отнема пръскането на мазето и стълбището?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Времето за една обработка зависи от много фактори. В общия случай третирането на мазето и стълбището на 8-етажна сграда отнема около 30-40 минути.

Ще мирише ли след пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Третиранията на стълбището и мазето се правят по различни методи, с различни препарати. Така няма да има никаква остатъчна миризма в стълбището и в другите общи части. В мазето обаче препаратът се пръсква със ситна капка и насища въздуха. Там ще е необходимо да ограничим достъпа за 24 часа, както е по предписание.

Необходима ли е втора обраротка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Проблемът с хлебарките се решава само с едно посещение в почти 100% от случаите. Въпреки в изключително редки случаи сме се натъквали на проблеми, които изискват втора обработка. Най-често това се налага, когато клиентът множество пъти е опитвал сам да реши проблема с различни препарати без успех.

Колко често трябва да се пръска?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Една еднократна обработка е напълно достатъчна за решаване на проблема. За добра профилактика обаче препоръчваме да се правят една-две обработки годишно дори когато няма видим проблем. Това ще защити сградата от евентуално нашествие на хлебарки. 

Трябва ли да се отварят всички помещения в мазето?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не е задължително да бъдат отворени всички помещения. Пръскането под високо налягане успява да порази всички гнезда на хлебарките, тъй като препаратът успява да проникне навсякъде. Все пак ако имате възможност да осигурите достъп до повече мазета, то това би било добре.

Има ли карантинен период след пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Веднага след третирането можете да преминавате свободно през стълбището и общите части без никакви ограничения. На входа на мазето обаче ще сложим табела указваща, че е извършена обработка и е необходимо да не се влиза в следващите 24 часа.

Ще виждаме ли умрели хлебарки след третирането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не е задължително, но често се случва да се наблюдават умрели хлебарки по стълбите или в мазето. Това е съвсем нормално и е признак за добре свършената работа.

Може би търсите?
Пръскане срещу хлебарки във Вашия дом Пръскане срещу хлебарки във Вашия дом

Гарантирано унищожаване както на кафявите, така и на черните хлебарки в дома само с едно посещение и без никаква миризма. Справяне на 100% с проблема още на следващия ден.