Пръскане срещу хлебарки във входа, мазето и общите части

100% унищожаване само с 1 посещение С мощна моторна пръскачка Без карантина в стълбището Мигновени резултати Остатъчен ефект до 1 година Напълно безвредно

Как ние пръскаме мазета, стълбища и общи части срещу хлебарки?

Избирайки фирма за пръскане против хлебарки в мазето, стълбището и общите части Вие малко или много носите отговорност пред съседите си. Ние няма да Ви изложим! Ще свършим работата качествено и ще Ви предоставим всички необходими документи за отчет (фактура, касова бележка, протокол и информационен лист).

Нашата обработка против хлебарки дава 100% успеваемост само с 1 единствено пръскане. НЕ очаквайте да ни видите с обикновени малки 3-литрови пръскачки. Ние пръскаме с голяма 15-литрова бензинова пръскачка, която прави мощна струя и така препаратът прониква навсякъде. НЕ пестим препарат! Ще вложим голямо количество висококачествен препарат, който има остатъчен ефект до 1 година. Още нещо ВАЖНО: След пръскането хлебарките от мазето НЯМА да отидат в апартаментите! Ние ще ги унищожим на намясто!

Не допускайте хлебарките от входа да влязат и в апартамента Ви! Ние имам правилните препарат и машина. Обадете се още сега и ще ви отървем от тях завинаги!
0899 720 715
Запази час СЕГА!
Работим до 22:00 часа

По-долу в страницата ще можете да се запознаете детайлно с начина по който ние обработваме общи части. Методът ни е доста различен и дава 100% успеваемост само с 1 пръскане. В тази статия ще можете да научите и повече за техниката, с която работим.

Цени на нашите услуги
за мазе и стълбище
в сгради до 8 етажа
95 лв.
еднократна обработка

Ефикасно пръскане против хлебарки на мазето, стълбището и други общи части. Остатъчен ефект до 1 година.

ПАКЕТ хлебарки + гризачи
в сгради до 8 етажа
125 лв.
еднократна обработка

ПАКЕТ ефикасно пръскане против хлебарки на мазе и стълбище + залагане на отровни примамки срещу мишки и плъхове.

за по-високи сгради
доплащане
10 лв.
за всеки следващ етаж
за тавански помещения*
доплащане
25 лв.
еднократна обработка

*Таванското помещение може да се включи към обработката само в случай, че има достъп на правостоящ човек.

Ние няма да Ви караме до подписвате договори или да настояваме за обработки всеки месец! 1 пръскане е предостатъчно! Също така няма да Ви таксуваме допълнително за допълнителни стаи или други помещения съставляващи общите части на сградата. В случай, че в рамките на едно посещение заявите третиране на мазе и стълбище, заедно с апартамент ще получите допълнителни отстъпки.

В мазетата, стълбищата, подпокривните пространства и в другите общи части на сградите обикновено се откриват ориенталски или американски хлебарки. Те са сред по-едрите индивиди и това ги прави доста по-лесно забележими. Нашата услуга предлага 100% решение на проблема само с едно единствено посещение. Резултатът е видим минути след обработката и не се налага да Ви посещаваме повторно или да сключваме каквито и да е договори за периодични посещения. От нас НЯМА да чуете препоръка, че трябва да се пръска 4 - 6 пъти годишно или че трябва да идваме всеки месец! Една обработка е напълно достатъчна! С цел добра превенция е добре "да се видим отново" чак след 6 месеца и то само ако Вие видите действителна необходимост!

В тази статия ще Ви разясним как пръскаме мазета и общи части. Ако имате хлебарки в АПАРТАМЕНТА прочетете страницата ни за пръскане на жилища против хлебарки.

Как да се подготвите преди обработката?

Единственото, което е необходимо от Ваша страна е да осигурите достъп до всички общи части, които ще се третират. В общия случай това включва да отключите входната врата към мазето. Ако имате абонатна станция или друга подобна стая е желателно при възможност да се осигури достъп и там. Отделните индивидуални мази / изби не е необходимо да се отварят. Техниката, с която работим позволява достъп на препарата дълбоко във всички порьозни повърхности. Все пак ако съседите желаят да отворят личните си мазета - няма проблем, ще напръскаме и там без да се доплаща нищо.

Какви резултати да очаквате?

Както вече няколко пъти споменахме едно пръскане срещу хлебарки в общите части е напълно достатъчно! Само няколко минути след третирането е възможно да виждате трупове на хлебарки. В зависимост от това колко напреднал е проблема и колко са дълбоки гнездата е и различен периода, в който се срещат умрели хлебарки. При профилактични обработки с честота 2 пъти годишно обикновено труповете са нула или малко. При по-сериозни проблеми е възможно съответно да виждате и повече трупове. При всички случаи обаче след третирането няма да виждате никакви живи хлебарки. Дори да забележите индивид, който все още шава, то той със сигурност вече е направил контакт с препарата и следва да загине след броени минути.

Важно предимство на нашата обработка е, че препаратите ни осигуряват много бърз нок-даун ефект. По този начин се предотвратява риска хлебарките да бъдат прогонени в жилищата или в други части на сградата и да оцелеят там. Не съществува никакъв риск след третирането на блока живи хлебарки да се пренесат в жилището на който и да е съсед. Те ще загинат намясто! По този начин можете да бъдете спокойни, че след пръскане на мазето няма да си отворите "по-голяма беля".

С каква техника се пръскат входа и мазетата за хлебарки?

Когато става въпрос за мазе на жилищна сграда задължително използваме бензинова моторна пръскачка от най-висок клас като тази, която сме показали на снимката. Тя изпръсква препарата под формата на фина капка и с много високо налягане, което гарантира, че той ще достигне дори до най-скритите места. След третиране с моторна пръскачка препарата успява да се задържи както по порьозните, така и по непорьозните повърхности и издържа дълги месеци. В много редки отделни случаи мазетата или някои единични части от тях могат да бъдат третирани с машина за студен аерозол или друга техника. Това се прави ако има нещо строго специфично в подземието на самата сграда и е изключителна рядкост. След пръскане е желателно няколко часа да не се влиза в мазето. За целта винаги поставяме инофрамицонна табелка на вратата към мазетата. Влизането там непосредствено след обработката в никакъв случай не е опасно. Все пак обаче някаква част от препарат се задържа във въздуха за кракто. Именно за това искаме да избегнем контакта Ви с него.

Личното ни убеждение е, че за качествено третиране в помещения като мазета, подземни гаражи и други подобни големи площи е необходима сериозна техника. Причината да използваме бензинови пръскачки е, че те са най-мощната техника, която се предлага на пазара. Посредством тях успяваме да вложим наистина голямо количество качествен препарат, което се изпръсква само за няколко минути. Наред с това мощните дюзи на пръскачката могат да пратят препарата в далечина до над 10 метра напред. Така при необходимост лесно достигаме дори до места в мазето, където е невъзможно да стигне човек.

От друга страна стълбищата, малките стаички между етажите, както и други подобни помещения се третират с ръчна пръскчака с много фина дюза. Тази техника е доказала ефективността си през годините. Обработката на тези площи е изключително щадяща, не създава абсолютно никакъв дискомфорт и не възпрепятства преминаването на съседите по никакъв начин.

0899 720 715
Обади се СЕГА!
Не си "играйте" да пръскате часове наред с обикновено "пръскало". Поръчайте пръскане със сериозна техника!

Хлебарки под покривното пространство

Таванските помещения и подпокривните пространства също могат да бъдат обект на нападение от хлебарки понякога. Практиката ни показва обаче, че това е изключително рядко явление. Обикновено третирането на мазе и стълбище е напълно достатъчно. В случай че искате да се третира и под покрива на сградата - няма проблем, можем да го предложим. Има обаче една особеност. Фирмата ни предлага само и единствено обработки, които могат да бъдат извършени качествено и изчерпателно. За да извършим ефективна обработка в подпокривното пространство е важно да има правостоящ достъп за човек. За съжаление не можем да предложим обработка в помещение без необходимата височина за правостоящ достъп, тъй като в такива помещения не можем да свършим работата си качествено. А щом няма да е качествено не се и наемаме.

Комбинирана обработка срещу хлебарки и гризачи

Към третирането на жилищния вход срещу хлебарки препоръчваме профилактично да се извърши и обработа срещу мишки и плъхове. Мазетата често са местообитания за сивия плъх и домашната мишка. В случай, че двете обработки се извършат в рамките на едно посещение ще получите голяма отстъпка от общата цена. Третирането срещу мишки и плъхове се извършва посредством залагане на мощен родентицид, който има 2 пъти по-силно отровно вещество от отровите, които се продават в магазина.

Превенция и евентуално повторно третиране

За най-добра превенция препоръчваме обработка веднъж на всеки 6 месеца. В биологията тези цифри никога не са точни. Препаратът ни има дълъг остатъчен ефект, който може да трае дори 1 година и повече. Практиката ни е показала обаче, че подсилването му на всеки 6 месеца е най-добрият начин за предпазване от хлебарки. В случай, че се третират мазето, стълбището и други общи части 2 пъти годишно е почти невъзможно повторното появяване на хлебарки в сградата.

Ето кратко обобщение на услугата:

⭐ Кои сме ние? "Хлебарките БГ" ООД е лицензирана фирма за борба с битови и складови вредители.
☎ Как най-лесно да се свържете с нас? 0899 720 715 е телефонът на, който отговаряме всеки ден (Пон-Нед) от 08:00 до 22:00ч.
✅ Къде работим? Обслужваме цяла южна България: София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, както и всички околни населени места.
⌛ До колко време ще Ви посетим? При по-малка натовареност ще дойдем още днес без доплащане. При по-голяма натовареност ще дадем час за утре или след няколко дни.
✅ Справяме ли се с хлебарките? Да. Успяваме да унищожим 100% от хлебарките и то от всеки вид само с 1 посещение!
✅ Колко струва пръскането на мазе на вход? Цената за обработка на цялото мазе и цялото стълбикще в сгради до 8 етажа е 95лв.
✍️ Оставяме ли някакви документи? Да. Всички лицензирани фирми са задължени да оставят протокол за ДДД обработка, в който има информация за препарата.
Често задавани въпроси
Как да се отървем от хлебарките във входа и общите части?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Блоковете, кооперациите и други многофамилни сгради са целогодишно застрашени от поява на хлебарки. Ние от "Хлебарките БГ" Ви предлагаме професионална обработка срещу черни и кафяви хлебарки в мазето, стълбището, общите части и таванските помещения. Не очаквайте да ни видите с онези малки 3-литрови пръскачки. Ние пръскаме със сериозна техника под налягане (голяма бензинова пръскачка, която изпръсква 10-15 литра препарат за отрицателно време) и така решаваме проблема само с 1 единствено посещение.

Ефикасно ли е пръскането против хлебарки?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ние работим с мощни бензинови пръскачки и отрови от най-високия ценови клас. С едно пъскане решаваме проблема на 100% във всички общи части. Освен бърз нок-даун ефект обработката ни предлага и дълъг остатъчен такъв. Така дори след месеци да има ново нападение на хлебарки, то те ще умират веднага и няма да успеят да се размножат отново. Благодарение на техниката, с която работим няма да бъде необходимо да отваряте всяко индивидуално мазе.

Можем ли сами да се справим с хлебарките?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

И да, и не. Нерядко хората успяват сами да разрешат дребни проблеми с хлебарките със средства, които са за непрофесионална употреба. В случай, че при Вас става въпрос за спорадично преминаване на единичен индивид непрофесионалните методи обикновено дават резултат. Ако се снабдите с добър препарат, правилна техника и приложите препарата изключително точно съгласно информационния лист за безопасност на биоцида вероятно ще успеете да се справите и сами. Често наблюдаваме обаче обратен ефект, който се е появил в следствие на неправилно третиране. Това води до резистентност и съответно бързо увеличаване на популациите. В такива случаи справянето с проблема на 100% става по-трудно и времеемко.

Ще изчезнат ли хлебарките в апартамента ми ако напръскаме входа?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

В повечето случаи хлебарките, които живеят в мазето на блока и хлебарките, които гнездят в жилището Ви са съвсем различни. Нашата обработка унищожава абсолютно всички видове хлебарки. Ако обаче в апартамента Ви вече има създадено гнездо (особено на кафяви хлебарки), то е важно да се напръска в самия апартамент. В случай че става въпрос за спорадично преминаване през жилището Ви на черни големи хлебарки, които живеят в мазето на блока то пръскане в апартамента Ви може и да не е необходимо. Всичко зависи от това дали има гнезно при Вас и от това дали проблемът е "хванат" навреме.

Колко струва пръскане против хлебарки в блока?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената за обработка на мазе и стълбище в сгради до 8 етажа е 95лв. За всеки следващ етаж се доплаща 10лв на етаж. Важното тук е, че ние решаваме проблема само с 1 посещение, така че няма да се налага да заплащате втори път за един и същ проблем. Обработката се извършва посредством сериозна техника под високо налягане, което дава дълъг остатъчен ефект. За повече информация можете да разгледате подробния ценоразпис в сайта ни.

Колко време отнема пръскането на мазето и стълбището?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

В различните сгради времето за обработка е различно. В един стандартен 8-етажен блок се справяме с цялата задача за около 30-40 минути. Благодарение на мощната бензинова пръскачка в мазето влагаме голямо количество препарат за броени минути. По стълбище обработката е по-щадяща с оглед на това да не възпрепятстваме преминаването и да не създаваме дискомфорт за живущите в сградата.

Ще мирише ли след пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Можете да преминавате свободно през стълбището във всеки един момент без да усещате каквато и да е миризма. Долу в мазетата обаче е необходимо да не се влиза няколко часа, тъй като машината с която работим генерира голяма струя препарат. Винаги слагаме табелка на вратата към подземието, която предупреждава съседите, че за ивестно кратко време не е добре да се влиза там.

Необходима ли е втора обраротка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. В мазето и общите части 1 единствена обработка е напълно достатъчна. Препаратът има дълъг остатъчен ефект, който може да трае дори 1 година. Все пак препоръчваме 2 пъти годишно да се прави профилактична обработка. В интернет можете да срещнете и препоръка за 4 или 6 пъти годишно, но наистина това не е необходимо. Все пак през дългогодишната ни практика сме се натъквали на сгради, в които втора обработка е била неизбежна поради лоши условия в мазето, но за щастие в последните години такъв случай нямаме.

Колко често трябва да се пръска?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Един път! Не е необходимо да се пръска втори път. Препаратите и машините ни са с много висока ефективност. Справяме се само с 1 единствено посещение с този неприятен проблем. За добра превенция препоръчваме веднъж на около 6 месеца да се третират общите части. Така ще бъдете предпазени от повторна поява на хлебарки.

Трябва ли да се отварят всички помещения в мазето?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Благодарение на сериозната техника с която работим не е необходимо да бъдат отворени всички помещения. Бензиновата пръскачк пръска под високо налягане и успява да порази всички гнезда на хлебарките, тъй като препаратът успява да проникне навсякъде. Ако до сега някой е правил обработките при Вас с най-обикновено ръчна пръскачка (помпа) то вероятно сте свикнали, че трябва абсолютно всяко отделно мазе да бъде отворено. Избирайки нас това категорично не е необходимо. Достъп до общите коридори в подземието е напълно достатъчен. Ако някой от живущите в сградата все пак иска да отвори мазето си - няма проблем, ще го напръскаме и него БЕЗ доплащане.

Има ли карантинен период след пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

В стълбището и в други общи части, през които постоянно преминават хора няма абсолютно никакви ограничения. Няма да усетите миризма или дразнене и можете да ползвате общите части свободно. Единствено в мазето е препоръчително да не влизате за няколко часа, тъй като там се работи със сериозна пръскачка, чиято струя е доста мощна. Винаги поставяме табелка на входната врата към мазетата, която уведомява живущите да се въздържат от влизане там за кратко време.

Ще виждаме ли умрели хлебарки след третирането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не е задължително да виждате умрели хлебарки, но все пак е възможно да наблюдавате трупове на различни места из сградата. Това е съвсем нормално и е признак за добре свършената работа. В крайна сметка това което търсим като резултат е да не виждате живи хлебарки. Този резултат се постига само за няколко дни.

Може би търсите?
Пръскане срещу хлебарки във Вашия дом Пръскане срещу хлебарки във Вашия дом

Гарантирано унищожаване както на кафявите, така и на черните хлебарки в дома само с 1 пръскане и без никаква миризма. Справяне на 100% с проблема с бърз ефект.