Пръскане срещу паяци

Без никаква остатъчна миризма Напълно безвредно Без карантинен период Остатъчен ефект до 1 година

В България виреят видове паяци, които не са опасни за човека и обикновено не пренасят никакви заболявания. В този ред на мисли ние препоръчваме вземане на мерки по тяхното прогонване чрез репеленти, които лесно можете да закупите онлайн. Важно е също така да премахванете периодично техните паяжини. В случай, че не можете да се справите сами и популацията е станала нетърпимо голяма ние можем да помогнем с изтребителни мерки.

Кога се пръска срещу паяци?

Унищожаването на паяците с отровен препарат трябва да се прилага само когато всички други методи не са дали резултат. Нашата обработка включва опръскване на характерните места, които обитават паяците с универсален инсектицид. Препаратът обикновено не оставя никакви следи, въпреки това при определени мазилки е възможно да личи след обработката. Преди самото третиране е важно да премахнете добре паяжините, така че да пръскаме върху чиста повърхност.

Цени на нашите услуги
Пръскане в закрити помещения
до 100 м2
55 лв.
еднократна обработка
Често задавани въпроси
Ефикасно ли е пръскането против паяци?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Третирането унищожава популацията изключително бързо, а също така предотвратява и повторното им появяване на третираните места.

Можем ли да се справим сами с паяците?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Ние от "Хлебарките БГ" препоръчваме първо да опитате сами да прогоните паяците преди да се стигне до изтребителни действия от наша страна. Опитайте с някой от добре познатите репеленти на пазара.

Къде се пръска против паяци?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Характерните местообитания на паяците са по ъгли и тавани, а освен това се срещат и зад мебели и на други места с ограничен достъп от страна на човека. Третираме именно тях. Така гарантираме ефективност на обработката.

Колко време след пръскането не трябва да сме в помещението?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Обикновено около час е достатъчно. След това трябва да се проветри добре, а след това помещението може да се ползва както обикновено и без рестрикции.