Проговнане на змии

С неотровен препарат Без карантинен период Напълно безвредно Моментално действие

В България се срещат няколко вида змии, но само два от тях са отровни. Въпреки това те са опасен вредител и съжителството им с човека може да доведе до неприятни последици.

Прогонваме змиите с репелент. Не се използват отрови тук.

Конкретно при змиите ние не прилагаме никакви изтребителни мерки. Вместо това разполагаме с ефикасен репелент, който ги държи далеч от нас известно време след прилагането. Репелентът ни се прилага само на открито по бариерен способ. Поръсва се в непрекъснат кръг около сгради или периметрови огради и така отблъсква змиите. Препаратът е напълно безвреден и със специфична (по-скоро приятна) лека миризма, която обаче дразни влечугите. За съжаление поради това, че препаратът се прилага на открито трайността му обикновено е само около 15 дни. Причината за това се корени в наличието на ветрове, дъждове и други метеорологични явления, които въздействат на третираните площи.

Важно е да се отбележи, че обработките се правят иззяло с превантивен характер. В случай, че змия вече е нахлула в някое закрито помещение ние няма да можем да я заловим или прогоним.

Цени на нашите услуги
за открити площи
до 100 линейни метра
55 лв.
еднократна обработка

Залагане на репелент срещу змии в права ивица около сгради или по периметрови огради.

Често задавани въпроси
Как да прогоним змиите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ние от "Хлебарките БГ" предлагаме лесно решение, което държи змиите настрана. Разполагаме с неотровен и напълно безопасен репелент, който дразни влечугите и така ги прогонва от имота ни.

Отровна ли е обработката срещу змии?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Обработваме с препарат, който съдържа отблъскващ агент и няма никакви отровни съставки в себе си. Третирането е напълно безвредно за всички видове.

Колко струва обработката срещу змии?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Ценообразуването за третиране срещу змии е на линеен метър, тъй като препаратът се залага в ивица около имота. Цената за прилагане на препарата е 55лв за всеки 100 линейни метра.

Можем ли да заловим змия, която вече е в дома ни?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Не предлагаме услуга по залавяне на змии, които вече са навляезли в имота Ви. Обработката ни е изцяло с превантивен характер.