Пръскане срещу дървеници

Преди да заявите обработка срещу дървеници е изключително важно да бъдем сигурни, че става въпрос именно за дървеници, тъй като самата обработка е изключително сложна и различна от тези, които са с профилактичен характер. Необходимо е да огледате матраците, подматрачните рамки, рамките на леглата, раклите и други подобни места. При наличието на дървеници често се откриват кървави петна по тези места. Освен това е много вероятно да се натъкнете и на жива дървеница. В случай обаче, че не можете сами да се справите с това, то ние също можем да направим безплатен оглед.

Рискове при непрофесионална обработка

Дървениците са най-трудният за унищожаване битов вредител в България. Борбата с тях е работа за професионалисти. Въпреки това ние знаем, че клиентите често се опитват сами да се справят с проблема. В огромен процент от случаите обаче обработките са не само неефективни, но водят и до задълбочаване на проблема. Това е така защото при прилагане на неподходящ препарат, неправилна концентрация, с неправилна техника или на неправилните места често се стига до изграждане на резистентност. Резистентността представлява устойчивост към отровни препарати от дадена група и по този начин борбата с дървениците може да стане далеч по-трудна и за нас, което би изисквало по-голям брой обработки, а съответно и по-дълго време за справяне. Друга опасност от неефективната борба с дървениците е увеличаване популацията в следствие на дългото изгубено време преди да бъдат взети мерки по изпитан метод.

Местообитание на дървениците в дома Ви

Дървениците най-често изграждат гнезда в матраците, леглата или меката мебел в дома. Ние от "Хлебарките БГ" разбираме, че тези мебели са скъпи и полагаме максимални усилия да ги запазим. Въпреки това има редки случаи, в които при много силно заразяване е пропъръчително маткарък или друга силно заразена мека мебел да се отстрани от дома.

Необходимост от максимален достъп

Преди самата обработка също така би било добре клиентът да осигури максимален достъп до всяко кътче на помещенията - ъгли, первази, зад и под мебели, в гардероби и т.н. Максималният достъп е от ключово значение за ефективността на обработката.

Как се пръска срещу дървеници?

За справяне с дървениците ние от "Хлебарките БГ" предлагаме изпитан химичен метод приложен със специализирана техника под високо налягане. Така осигуряваме достъп на препарата до максимален брой потенциални местообитания.  Препаратът е одобрен от МЗ и е напълно безвреден за хора и домашни любимци. След третиране помещенията трябва да останат свободни от хора и животни за около 3-4 часа. Веднага след връщане обратно в жилището е необходимо да се направи обстойно проветряване за поне половин час, като по този начин остатъчната миризма ще изчезне напълно. След изсъхване на опръсканите повърхности жилището може да се ползва без последващи рестрикции.

Повторно пръскане за дървеници

За пълно справяне с проблема е необходимо да се направят поне 2 обработки пред около 10-14 дни. Между първата и втората обработка е характерно да се виждат както живи, така и умрели дървеници. Обикновено след второто третиране проблемът се решава напълно. Важно е да отбележим също, че дървениците са единственият вредител, при който не можем да дадем 100% гаранция, тъй като не е изключено в близко бъдеще да ги пренесете отново в дома си от друго място. Също така понякога укритията им са абслоютно непредполагаеми и недостъпни. Въпреки това ние от "Хлебарките БГ" успяваме да се справим напълно с дървениците без изхвърляне на никакви мебели в 97% от случаите.

Без изхвърляне на мебели С техника под високо налягане Унищожаване с 2 посещения Карантинен период само 3 часа Напълно безвредно
Цени на нашите услуги
за 1 жилище
до 100 м2 / до 4 стаи
85 лв.
еднократна обработка

Високоефективно пръскане против дървеници посредством машина за студен аерозол под високо налягане. Необходими са поне две обработки през 10-14 дни.

за по-големи жилища
над 100 м2 / над 4 стаи
20 лв.
за всяка следваща стая
Вижте повече за борбата с дървеници в това видео
Често задавани въпроси
Как да унищожим дървениците?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Бобрата с дървениците е работа за професионалисти в областта. Непрофесионалните обработки често освен неефективни са и предпоставка за увеличаване драстично на популациите от дървеници. Ние от "Хлебарките БГ" можем да се похвалим с 97% успеваемост в борбата с най-трудния за унищожаване вредител - дървениците.

Можем ли сами да се справим с дървениците?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Пълното унищожаване на дървениците е сложна задача. Ние не казваме, че е невъзможно човек да се справи сам, но статистиката показва, че в почти всички такива случаи проблемът става дори по-голям. При неправилно третиране срещу дървениците обикновено се развива резистентност и проблемът става още по-трудно решим дори за професионално лице в областта.

Има ли гаранция услугата за борба с дървеници?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Дървениците са изключително труден за унищожаване вредител поради това, че често се укрива на непредполагаеми и напълно недостъпни места. Освен това те се пренасят изключително лесно и не е изключено в близко бъдеще отново да внесете дървеници от същото място, от което сте ги внесли и предния път. Поради тези и други особености не бихме могли да дадем каквато и да е гаранция при третирането. Въпреки това успеваемостта ни е 97%.

Колко струва пръскането против дървеници в едно жилище?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената за една обработка срещу бълхи на жилище до 100 м2 (и до 4 стаи) е 85лв. В случай, че жилището Ви е по-голямо или има повече помещения за обработване ще изготвим индивидуална цена за Вашия случай. Имайте предвид, че при дървениците се налагат поне две обработки през около 10-14 дни.

Има ли карантинен период след пръскането?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Препаратите срещу дървеници са т.нар. "тежка артилерия". След пръскането е абслоютно забранено да се влиза в жилището в първите 4 до 5 часа. Въпреки това е най-добре да отсъстване поне една нощ и да освободите жилището за 24 часа. Веднага след като се приберете отново трябва веднага да отворите всички прозорци и да проветрите за поне още няколко часа. Веднага щом се убедите, че няма остатъчна миризма и всички третирани повърхности за сухи можете да ползвате жилището както нормално.

Колко време отнема пръскането против дървеници в жилището?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Времето за обработка срещу дървеници е различно в различните случаи. Обикновено за еднофамилно жилище са ни необходими около 30-40 минути. За по-големи жилища - малко повече. Въпреки това времето за обработка може да зависи и от видовете повърхности, които ще се третират.

Къде се пръска против дървеници?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Когато става дума за дървеници ние третираме абсолютно всички повърхности, където може да има дървеници. Това включва ракли, подматрачни рамки, легла, гардероби, дрехи, перални помещения, ъгли, первази, процепи, зад картини, зад стенни часовници и много други места. Освен това техниката ни осигурява дълго задържане на фината капка във въздуха и така се обхващат дори труднодостъпните места.

Имат ли остатъчна миризма препаратите срещу дървеници?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. При обработката срещу дървеници повечето препарати имат силна остатъчна миризма с дразнещ характер. Именно за това се налага известно време да не сте в жилището.

Мога ли да присъствам по време на обработката срещу дървеници?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Абсолютно забранено е клиентът да присъства по време на третирането срещу дървеници. Веднага щом подготвим техниката ще е необходимо да излезете и да изчакате извън третираното жилище. Нашият служител ще се погрижи да изключи осветлението, а също така ще е готов да съдейства и с други дейности преди напускане на жилището.

Необходима ли е втора обраротка срещу дървеници?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Да. Дървениците са изключително упорит вредител и се налага обработката да се повтори след около 10-14 дни. Истината е, че в много редки случаи може да се наложи и трето третиране, но обикновено проблемът се решава напълно само с две.

Какво трябва да направим преди самата обработка?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Преди третирането е желателно да осигурите максимален достъп до всяко кътче на дома. Така ще сме сигурни, че сме опръскали всички повърхности. Особено внимание обръщаме на леглата и зоните около тях. Също така би било полезно да ни посочите къде точно сте срещнали дървеници. Имайте предвид, че нерядко се налага преди самото третиране да се разделите със заразените матраци. Това е така, защото напояването им с препарат е силно непрепоръчително поради токсичността му.

Опитахме да пръскаме с какво ли не, но няма ефект. Какво да правим?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Със сигурност е най-добре да спрете с опитите. Разбираме, че част от клиентите ни решават да опитат сами и в това няма нищо лошо. Имайте предвид обаче, че при при неподходящи препарати, при неправилна концентрация, с неправилна техника или по неправилен метод третирането срещу дървеници често води до обратен ефект. Освен това спомага за изграждане на устойчивост към химични препарати в популацията.

Google ревюта на Hlebarkite.BG
Пръскане против дървеници - Хлебарките БГ
5.0
6 отзива в Google
5/5 звезди за Хлебарките бг
Здравейте, От сърце благодарим на вашата фирма и на Божидар, който подходи към проблема ни с голям професионализъм. След много време и безуспешни опити да се отървем от дървениците сме спасени. Хиляди благодарности!!!
Violeta Ruscheva коментира Хлебарките
Violeta Ruscheva Sep 1, 2022
Отлично обслужване, професионално отношение и страхотен ефект. Такова е моето мнение за hlebarkite.bg след като унищожиха дървениците вкъщи. Изключително възпитани служители. Слагат си калцуни.
radina zaharieva коментира Хлебарките
radina zaharieva Apr 1, 2022
Доволни сме много от пръскането за дървеници. С 2 обработки изчезнаха всички гадини. Дори имахме опасения за един диван, че може да има още в него и момчето дойде трети път безплатно да ни напръска.
Анелия Иванова коментира Хлебарките
Анелия Иванова Mar 27, 2022
Тези хора ни спасиха от дървениците. Тва е страшна гад, мъчихме се много време да пръскаме с всякакви препарати от аптеки, ветеринари, от хеи-то дори. Когато им се обадихме ни записаха час за след 2 дни и още след първото пръскане беше пълно с трупове около леглото.
Lubo Atanasov коментира Хлебарките
Lubo Atanasov Mar 16, 2022
Абсолютно с две ръце препоръчвам Хлебарките. Хмм, това прозвуча сякаш препоръчвам хлебарки... НЕ. ???? Препоръчвам услугите на Хлебарки.бг ... Изключително професионално и приятелско отношение (още с разговора по телефонът ме спечелиха), а и момчето което дойде ми даде тонове полезна информация, която да ми служи и за в бъдеще да се предпазвам от тези скапани дървеници. Доста бързо се случи цялата манипулация и не трябваше да си променяме графикът за дни напред. Нарочно се забавих около месец с отзивът, защото исках да мине време и резултатът да е сигурен. При мен нещата се оправиха само с две манипулации, но трябва да се има предвид че сравнително рано ги бяхме хванали. Може би месец пиене на кръв да е имало.
Kinder_R коментира Хлебарките
Kinder_R Mar 1, 2022
Определено съм впечатлена от бързата реакция , компетентността и професионализма на собственика на фирмата. Идваха да пръскат два пъти за дървеници, а третия път дойде без дори да поиска да се плати. Това говори много за нивото на услуги. В България много рядко се среща подобно отношение. Винаги и по всяко време отговаряше на въпросите ми. Дървениците са най-трудният за унищожаване вредител и дано не ги видим никога повече. Идваха да пръскат преди това 10 пъти с различни препарати и нямаше ефект.
Elitsa Manai коментира Хлебарките
Elitsa Manai Feb 25, 2022

Как да се отървем от дървеници: Вашият напътствник за борба с креватната дървеница

Имате ли проблем с дървеници в дома си? Нашата фирма предлага ефективни решения за унищожаване на дървеници, специализирано в пръскане за дървеници, което е ключът към вашето спокойствие. Ние разбираме колко неприятно може да бъде да откриете дървеници в матрака или други части на дома си. Затова нашите услуги са насочени към ефективното премахване на този упорит вредител.

От какво бягат дървениците? Нашите методи за борба с дървениците са разработени от експерти и включват използването на висококачествени препарати за дървеници, които не само прогонват, но и напълно унищожават дървениците. Ние сме една от водещите фирми за пръскане срещу дървеници, предлагащи надеждни и безопасни решения за вашите проблеми с вредители.

Унищожаване на дървеници с гарантиран резултат - Нашата цел е да предоставим на клиентите си пълно спокойствие, като използваме методи, които са доказано ефективни срещу креватната дървеница. Ние предлагаме персонализирани решения, които отговарят на специфичните нужди на всеки клиент, като същевременно осигуряваме максимална защита на вашето здраве и на здравето на вашето семейство.

Защо да изберете нас за вашата борба с дървениците? Предлагаме професионално обслужване, бързи реакции и дълготрайни резултати. С нашите услуги, вие можете да се върнете към нормалния си начин на живот, без да се притеснявате за неприятните дървеници.

За повече информация и консултации, моля, свържете се с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем да си върнете спокойствието и комфорта на вашия дом.