Обработка срещу гризачи във входа, общите части и мазето

Много често срещан проблем е наличието на гризачи във входа, мазето, под навеси или в двора. Най-често проблемът се засилва през есенните месеци, а понякога и зимата. В останалите сезони наличието на гризачи е рядко явление.

Мишки и плъхове в мазето на входа

Когато става въпрос за мазето и общите части във входа е важно да се отбележи, че е желателно да се прави профилактична обработка поне веднъж, а най-добре и два пъти годишно. Това в огромна степен предпазва от гризачи. В случай, че не се обработва профилактично и има наличие на гризачи, то е необходимо да се вземат спешни мерки. Третират се само мазетата, а в редки случаи и други помещения където има проблем. Залагат се отровни примамки по скрит способ чрез използване на дератизационни кутии, в които мишката / плъха могат необезпокоявано да си хапват от отровата. Отровата пък е антикоагулант от втори тип, която започва да действа след около 72 часа, а след това гризачът умира. Същият метод се прилага и под покривни пространства. При по-големи популации или при наличие на проблем в съседни сгради е възможно да се наложи обработката да се повтори след около 2 седмици.

Мишки и плъхове в двора, под навеса или в допълнителни пристройки

В дворове, навеси и други открити площи също се обработва с отровни примамки. Начинът на залагане на самите примамки се определя според спецификата на различните обекти, но при всички случаи те се залагат скрито и без достъп на хора и животни до самата отрова, както е по изискване на законодателството.

Мерки след залагането на отрови срещу гризачи

Имайте предвид, че след огледа може да се наложи да издадем препоръки и към Вас. Препоръките най-често са свързани с ограничаване достъпа на новопристигащи гризачи от съседни помещения и включват действия като запушване на дупки, замрежване, силикониране и други подобни строителни дейности. Нерядко ограничаването на достъпа на гризачи до сградата се оказва от ключово значение за справяне с проблема.

Без никаква миризма Напълно безвредно С най-силните отрови Дълго остатъчно действие Без карантинен период
Цени на нашите услуги
за дворове, навеси и открити площи
до 1 декар
65 лв.
еднократна обработка

Обработка чрез залагане на отровни примамки тип паста по закрит способ.

за мазе във вход
в сгради до 8 етажа
65 лв.
еднократна обработка

Обработка чрез залагане на отровни примамки тип паста по закрит способ.

ПАКЕТ хлебарки + гризачи
в сгради до 8 етажа
125 лв.
еднократна обработка

ПАКЕТ ефикасно пръскане против хлебарки на мазе и стълбище + залагане на отровни примамки срещу мишки и плъхове в мазето.

за по-високи сгради
над 8 етажа
5 лв.
за всеки следващ етаж
Често задавани въпроси
Как да се отървем от гризачите в блока?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Дератизацията в мазета и общи части е работа за професионалисти. Ние от "Хлебарките БГ" предлагаме изпитан метод на страхотна цена, с който ще Ви отървем от ужасяващите мишки и плъхове.

Колко струва обработката срещу гризачи във входа?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Цената за едно третиране срещу гризачи в мазета на сгради с височина до 8 етажа е 65лв. В случай, че сградите са по-високи (а респективно и мазетата по-големи) цената се увеличава с 5лв за всеки следващ етаж.

Какво се изисква от страна на клиента преди дератизацията?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Като за начало е добре да ни посочите къде сте виждали гризачите. Това ще ни помогне да ги локализираме. Друга важна стъпка е да се уверите, че по сградата няма строителни нередности, които позваляват достъп на нови гризачи. Ако все пак това е така, то ще е необходимо да вземете мерки и по този въпрос.

Има ли миризма след обработката?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Отровите за мишки и плъхове не миришат. Те представляват отровни примамки под формата на паста, която се залага по скрит способ.

Веднага ли умират гризачите?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Не. Отровата е бавно действаща и това е умишлено. Резултат може да се очаква най-рано след 72 часа.

Ако третираме входа ще изчезне ли проблема и в апартамента?
Hlebarkite.BG ☎ 0899 720 715

Зависи. Гризачите обикновено живеят в мазетата и под покривите, така че в голяма степен това може да реши проблема на 100%. Въпреки това не е изключено да се срещне гнездо и в самия апартамент.

Може би търсите?
Обработка срещу гризачи във Вашия дом Обработка срещу гризачи във Вашия дом

Професионално залагане на отровни примамки срещу мишки и плъхове в къщи, апартаменти и други жилища.